Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίστευτο ξύλο και εννέα αποβολές σε βραζιλιάνικο ντέρμπι! (video)

Απίστευτο ξύλο και εννέα αποβολές σε βραζιλιάνικο ντέρμπι! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2018 00:25
Μπουνιές, κλωτσιές και εννέα κόκκινες κάρτες (!) σημάδεψαν το ντέρμπι… πολέμου της Βιτόρια με την Μπαΐα, το οποίο καταλογίστηκε υπέρ των φιλοξενούμενων, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν στο ματς με… έξι παίκτες!

Το ντέρμπι της Μπαΐα με την Βιτορία, το αποκαλούμενο «Ba-Vi» από τα αρχικά των δύο ομάδων, βρίσκεται στη λίστα με τα πιο μισητά στη Βραζιλία. Ωστόσο αυτό που έγινε το βράδυ της Κυριακής (18/2) ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού ο διαιτητής αναγκάστηκε να βγάλει από το τσεπάκι του εννέα κόκκινες κάρτες!

Όλα ξεκίνησαν στο 50ο λεπτό, όταν ο παίκτης της Βαΐα, Βινίσιους ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 και πανηγύρισε με προκλητικό τρόπο μπροστά στην εξέδρα των οπαδών της Βιτόρια. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων του ζήτησε το λόγο και ακολούθησε γενική σύρραξη, με τους παίκτες των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια.

Ο διαιτητής απέβαλε με κόκκινη τον σκόρερ των φιλοξενούμενων, τον Φονσένκα και δύο παίκτες που ήταν εκτός ενδεκάδας, αλλά συμμετείχαν στα επεισόδια. Από την πλευρά των γηπεδούχων αποβλήθηκαν οι Ντέμιλσον, Κανού και Ράινερ με αποτέλεσμα το παιχνίδι να συνεχιστεί με 8 εναντίον 9. Ωστόσο στο 78’ και στο 81’ ο διαιτητής απέβαλε άλλους δύο παίκτες της Βιτόρια, με αποτέλεσμα το παιχνίδι (το σκορ ήταν στο 1-1) να λήξει υπέρ της Μπαΐα.

Δείτε τι έγινε:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.