Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα ανατροπή για Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα ανατροπή για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2018 23:50
Η Ρεάλ νίκησε με ανατροπή στην... ανατροπή (5-3) την Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», ωστόσο έχασε με τραυματισμό τον Μαρσέλο. Δύο γκολ ο Ασένσιο, σκόραραν και οι Ρονάλντο, Ράμος, Μπενζεμά.

Μετά την ανατροπή με την Παρί Σεν Ζερμέν, η Ρεάλ έφερε… τούμπα και το ματς κόντρα στην Μπέτις, φεύγοντας με το «διπλό» (5-3) από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Η «βασίλισσα» ήταν αποτελεσματική επιθετικά αλλά υπέπεσε ξανά σε πολλά λάθη στην άμυνα, ενώ έχασε με τραυματισμό τον Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στο μηρό και είναι αμφίβολος για τη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν παίζει όλη τη χρονιά.

Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό, με τον Ασένσιο να σκοράρει με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την απόκρουση του Αδάν σε σουτ του Ρονάλντο. Η Μπετίς δεν πτοήθηκε, είχε τρεις σημαντικές στιγμές με Μαντί (21’), Λορέν (24’) και Χοακίν (26’) και στο 33’ ο πρώτος ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή. Τέσσερα λεπτά μετά οι «βερδιμπλάνκος» πέτυχαν και δεύτερο γκολ, έστω και με δόση τύχης. Έπειτα από αντεπίθεση, ο Ζούνιορ έκανε το πλασέ, ο Νάβας απέκρουσε όμως η μπάλα βρήκε στον Νάτσο και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.

Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’), με τον Ράμος να ισοφαρίζει σε 2-2 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 55’ ο Αδάν απέκρουσε με το πόδι το σουτ του Μπέιλ, ενώ στο 57’ το σουτ του Ουαλού κατέληξε στο δοκάρι. Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 59’. Ο Καρβαχάλ έκανε το γύρισμα για τον Ασένσιο και ο Ισπανός με πλασέ στην κίνηση ολοκλήρωσε την ανατροπή, πετυχαίνοντας το 6000ο γκολ της Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα (σ.σ. πρώτη ομάδα που φτάνει σ’ αυτό τον αριθμό).

Στο 65’ ο Ρονάλντο απέφυγε τον Μπάρτρα και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη «βασίλισσα», όμως στο 85’ ο Λεόν εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της Ρεάλ και μείωσε σε 3-4. Η Μπέτις επέστρεψε στη διεκδίκηση του βαθμού, όμως στο 89’ ο Ζιντάν πέρασε στο ματς τον Μπενζεμά και στις καθυστερήσεις ο Γάλλος φορ διαμόρφωσε το τελικό 3-5, «σφραγίζοντας» τη νίκη της Ρεάλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.