Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Έχασε την πρόκριση στο 90+3’ η Τότεναμ

Κύπελλο Αγγλίας: Έχασε την πρόκριση στο 90+3’ η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2018 22:23
Με γκολ του Ντέιβις στο 90+3’ η Ροτσντέιλ ισοφάρισε σε 2-2 την Τότεναμ και έστειλε το ζευγάρι σε επαναληπτικό στο «Γουέμπλεϊ». Το γύρισαν με πέναλτι του Κέιν στο 88’ οι «πετεινοί», αλλά «πληγώθηκαν» στο φινάλε.

Όπως και κόντρα στη Νιούπορτ, η Τότεναμ θα χρειαστεί δεύτερο παιχνίδι για να διεκδικήσει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου. Οι «πετεινοί» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Ρότσντειλ της 3ης κατηγορίας και όλα και κριθούν σε ρεβάνς που θα γίνει στο «Γουέμπλεϊ».

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο αποφάσισε να ξεκουράσει τους βασικούς ποδοσφαιριστές του, ενώ έδωσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Λούκας Μόουρα. Η Τότεναμ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 25’, με τον Γιορέντε να αστοχεί μόνος του από το ύψος του πέναλτι. Η Ρότσντέιλ, που είναι ουραγός στην 3η κατηγορία, κράτησε το μηδέν και στο φινάλε του ημιχρόνου άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Χέντερσον.

Η Τότεναμ απάντησε στο 59’ με τον Λούκας Μόουρα και κάπου εκεί ο Ποκετίνο έριξε στο ματς τους Κέιν, Λαμέλα και Ντέλε Άλι. Οι «πετεινοί» πίεσαν ασφυχτικά για την ανατροπή και στο 72’ σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γουανιάμα, ο οποίος δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από τα δύο μέτρα.

Το δεύτερο γκολ για την Τότεναμ ήρθε στο 88’, με τον Κέιν να μετουσιώνει το γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ντέλε Άλι. Όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα έπαιρναν το εισιτήριο για τα προημιτελικά, όμως στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, μια λάθος απομάκρυνση του Αλντερβάιρελντ έφερε τον Ντέιβις σε θέση βολής και ο 30χρονος δεν αστόχησε, χαρίζοντας στην ομάδα του ένα μαγικό ταξίδι στο «Γουέμπλεϊ».

Να σημειωθεί ότι ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Σουόνσι που οδηγήθηκε επίσης σε επαναληπτικό.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Σέφιλντ Γουένσντεϊ/Σουόνσι – Ρότσντέιλ/Τότεναμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον

Λέστερ – Τσέλσι

Γουίγκαν/Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.