Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Σε τροχιά πεντάδας ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Σε τροχιά πεντάδας ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2018 21:33
Με όμορφα γκολ των Μουνιέ (48’) και Ινσούα (64’) ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 την Λαμία στη Λεωφόρο και ανέβηκε μόνος στην 6η θέση με -2 από την πεντάδα.

Μια εβδομάδα πριν το «ντέρμπι αιωνίων», ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Λαμίας στη Λεωφόρο και πήρε δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τα μέσα Οκτωβρίου. Οι «πράσινοι» μείωσαν στο -2 τη διαφορά από την πεντάδα, ωστόσο δεν μπορούν να ελπίζουν για Ευρώπη, αφού πριν το ματς, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος δεν θα εξασφαλίσει άδεια από την UEFA.

Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να είχε την κατοχή αλλά όχι τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Λαμίας. Δύο ήταν όλες κι όλες οι ευκαιρίες των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος. Στο 11’ ο Μελίσσας έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Κάτσε, ενώ στο 27’ ο Μουνιέ βρήκε τον Δώνη ολομόναχο στην περιοχή, όμως η κεφαλιά του τελευταίου ήταν άστοχη.

Η Λαμία δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να φανεί απειλητική και στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Δώνης από το ύψος της μεγάλης περιοχής βρήκε τον Μουνιε κι εκείνος με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Μελίσσα, «γράφοντας» το 1-0.

Το γκολ απέβαλε το άγχος από τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 64’ πέτυχαν δεύτερο τέρμα. Ο Λουντ από τα αριστερά έστρωσε την μπάλα στον Ινσούα, εκείνος «άδειασε» τον Φράγκο και με όμορφο φαλτσαριστό σουτ «έγραψε» το 2-0. Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικά, με τον Ουζουνίδη να ρίχνει στο ματς τους νεαρούς Στάικο και Μπουζούκη. Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο -2 από τον 5ο Πανιώνιο.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Αυλωνίτης, Οικονόμου, Ινσούα, Τζανδάρης, Κάτσε (80' Στάικος), Λουντ, Μουνιέ (74' Χατζηγιοβάνης), Άλτμαν (89' Μπουζούκης), Δώνης

Λαμία: Μελισσάς, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο (54' Κουτρομάνος), Παντελιάδης, Φράγκος (79' Καραγιάννης), Αναστασιάδης, Μπούτνικ (55' Άστσεριτς), Μπεν Τζεμία, Μπλάζιτς, Ασίγκμπα, Πίτι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.