Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κουρμπέλης: «Δεν θα ήταν το κατάλληλο βήμα ο ΠΑΟΚ για την καριέρα μου»

Κουρμπέλης: «Δεν θα ήταν το κατάλληλο βήμα ο ΠΑΟΚ για την καριέρα μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2018 19:46
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να μην πάει στον ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη και να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι ο «Δικέφαλος» δεν ήταν το κατάλληλο βήμα για τη συνέχεια της καριέρας του. Τι είπε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουρμπέλη στην Nova:

Για την επιστροφή του στη δράση: «Από την Δευτέρα προπονούμαι κανονικά. Είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να είμαι έτοιμος. Μου έλειψε αρκετά η αγωνιστική δράση».

Για τα τελευταία καλά αποτελέσματα: «Όλη την χρονιά βλέπουμε σκαμπανεβάσματα. Στα δύο τελευταία ματς παίξαμε καλά και δίκαια κερδίσαμε. Τα παιδιά που ήρθαν μπήκαν στο κλίμα και μας βοήθησαν».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Αυτά είναι τα καλύτερα παιχνίδια μίας χρονιάς. Θα προτιμούσα να είχε κόσμο να είναι πραγματικό ντέρμπι. Δεν παύει να είναι ντέρμπι που θα έχει μονομαχίες, νεύρα. Ξέρουμε τι πάει να πει για τον κόσμο μας και έχουμε προετοιμαστεί. Θα αφήσουμε τα προβλήματα απέξω όπως κάνουμε πάντα».

Για τις άδεις εξέδρες: «Τον γηπεδούχο τον επηρεάζει σίγουρα. Για εμάς είναι θετικό. Θα πάμε πιο ελεύθεροι να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε το καλύτερο».

Για το κλειδί της νίκης: «Σε αυτά τα παιχνίδια το πάθος είναι το κλειδί. Αυτό που λέμε ποιος το θέλει πιο πολύ».

Για την γνώμη του για τον Ολυμπιακό: «Φέτος έχει μείνει λίγο πίσω αλλά δεν παύει να είναι μεγάλη ομάδα που ψάχνει να ανακάμψει».Για το αν επηρεάζει η βαθμολογική διαφορά: «Εγώ πριν μπω στο γήπεδο δεν θα κοιτάξω την βαθμολογία. Δεν είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι άλλοι. Πιστεύω θα δείξουμε ένα καλό πρόσωπο».

Για το αν είναι η τελευταία ευκαιρία να δώσουν χαρά στον κόσμο: «Το βλέπουμε σαν ένα έξτρα κίνητρο. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και τους φιλάθλους που στέκονται δίπλα μας. Αυτοί που είναι κοντά μας θέλουμε να τους ανταμείψουμε».

Για την πρόσφατη ανακοίνωση: «Σαν ποδοσφαιριστές έπρεπε να κάνουμε και εμείς κάτι. Τα προβλήματα υπάρχουν από το τέλος του καλοκαιριού. Αυτοί που έχουμε μείνει δείξαμε ότι έχουμε υπομονή και βάλαμε πλάτη. Θέλαμε να καταλάβουν ότι υπάρχουμε και εμείς που κρατάμε όρθιο τον Παναθηναϊκό και πρέπει να μας προσέξουν. Ελπίζω να ακουστήκαμε. Εδώ και καιρό παίρναμε κάποιες υποσχέσεις που δεν είχαν υλοποιηθεί. Οι τελευταίες πάντως υλοποιήθηκαν και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό».

Για την υπόθεση της μεταγραφής στον ΠΑΟΚ που δεν ολοκληρώθηκε: «Ήταν μία δύσκολη απόφαση, είχα ένα μικρό χρονικό διάστημα να αποφασίσω για το μέλλον μου. Συνήθως τις αποφάσεις τις σκέφτομαι καλά πριν τις πάρω. Ήταν πολύ τιμητικό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά αποφάσισα ότι θα έπρεπε να κάνω λίγη υπομονή ακόμα γιατί το καλοκαίρι μπορεί να υπάρξουν καλύτερες μέρες στην ομάδα ή και για μένα μία καλύτερη επιλογή».

Για το αν είχε πει τότε πως είναι αρχηγός του Παναθηναϊκού και δεν γίνεται να πάει στον ΠΑΟΚ: «Πολλές φορές το νιώθω. Δεν το είπα, για να είμαι ξεκάθαρος στον κόσμο. Ναι μεν έκανα το βήμα από τον Αστέρα και ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα και όπως είπα μέσα μου πίστευα πως δεν θα ήταν το κατάλληλο βήμα ο ΠΑΟΚ για την συνέχεια της καριέρας μου. Εισέπραξα μεγάλη αγάπη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά το όχι στον ΠΑΟΚ και τους ευχαριστώ για αυτό. Να ξέρουν πως δεν το κυνήγησα αυτό, ήταν απόφαση μέσα από την καρδιά μου και νιώθω καλά για αυτό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.