Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «8» με νέα νίκη η Ρεάλ!

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «8» με νέα νίκη η Ρεάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2018 23:50
Η Ρεάλ κέρδισε με 2-1 την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι και με συνολικό σκορ 5-2 «σφράγισε» πανηγυρικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, γιορτάζοντας με ιδανικό τρόπο τα γενέθλιά της! Ρονάλντο (51’) και Καζεμίρο (80’) οι σκόρερ, ισοφάρισαν προσωρινά με Καβάνι (71’) οι Παριζιάνοι, που έπαιζαν με δέκα από το 66’.

Συνεχίζει την προσπάθεια για την κατάκτηση του τρίτου σερί Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» νίκησε με 2-1 την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι και προκρίθηκε για 8η σερί χρονιά στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Παριζιάνοι, που δεν είχαν στη διάθεση τους τον τραυματία Νεϊμάρ, δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και αποκλείστηκαν για 2η σερί φορά στη φάση των «16» του θεσμού.

Το 3-1 της Μαδρίτης έδινε το προβάδισμα στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, η οποία δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα στο πρώτο μέρος, με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο. Οι παίκτες της Παρί έδειξαν αρκετά αγχωμένοι και δυσκολεύονταν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Νάβας. Αντίθετα, η Ρεάλ «άγγιξε» το 0-1 στο 18’ με κοντινό πλασέ του Ράμος (έδιωξε στη γραμμή ο Αρεολά), ενώ στο 38’ ο Μπενζεμά αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Γάλλο πορτιέρο.

Η Παρί, που προσπαθούσε ανεπιτυχώς να τροφοδοτήσει τον Καβάνι, κατάφερε να φανεί στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους. Στο 41’ ο Ντι Μαρία βγήκε μέσα στην περιοχή αλλά νικήθηκε από τον Νάβας, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κοσταρικανός γκολκίπερ είπε «όχι» και σε σουτ του Εμπαπέ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την Ρεάλ, αφού στο 51’ ο Βάθκεθ έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Ρονάλντο με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι «έγραψε» το 0-1. Το... μισό γκολ ανήκει στον Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος έκλεψε την μπάλα απ' τον Ντάνι Άλβες, την κράτησε όσο έπρεπε και την κατάλληλη στιγμή έκανε τρομερή πάσα στον Βάθκεθ. Η Παρί χρειάζονταν πλέον τρία γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα γι’ αυτήν στο 66’, όταν ο Βεράτι είδε δεύτερη κίτρινη για έντονη διαμαρτυρία!Η Ρεάλ «άγγιξε» το δεύτερο γκολ στο 69’ έχοντας δοκάρι με σουτ του Ασένσιο. Δύο λεπτά μετά η Παρί βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, έστω και με δόση τύχης, αφού μετά από καραμπόλα η μπάλα βρήκε στον Καβάνι και κατέληξε στα δίχτυα του Νάβας. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά για ένα δεύτερο γκολ, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπενζεμά (74’) και εν τέλει πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 80’. Μετά από λάθος απομάκρυνση του Ραμπιό η μπάλα στρώθηκε στον Καζεμίρο, ο οποίος «έγραψε» το 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν τον δείκτη του σκορ, έχοντας δύο δοκάρια με Βάθκεθ (82’) και Ρονάλντο (83’). Ακολούθησαν δύο καλά σουτ των Βάθκεθ (87’) και Ίσκο (80’), με το 2-1 υπέρ της Ρεάλ να μένει ως το φινάλε.

Παρί Σεν Ζερμέν (Ουνάι Εμερι): Αρεολά, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Γιούρι, Ντάνι Αλβες, Τιάγκο Μότα (59' Παστόρε), Βεράτι, Ραμπιό, Ντι Μαρία (76' Ντράξλερ), Εμπαπέ (85' Ντιαρά), Καβάνι.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κόβατσιτς (72' Κροος), Ασένσιο (82' Ισκο), Βάθκεθ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (76' Μπέιλ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.