Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Διέσυρε το Αμβούργο η Μπάγερν, έγραψε ιστορία ο Λεβαντόφσκι

Μπουντεσλίγκα: Διέσυρε το Αμβούργο η Μπάγερν, έγραψε ιστορία ο Λεβαντόφσκι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2018 18:48
Με τον Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει χατ-τρικ και να γίνεται ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Μπάγερν, οι Βαυαροί διέλυσαν με 6-0 το Αμβούργο, το οποίο γνώρισε ακόμα μια συντριβή στο Μόναχο.

Η Μπάγερν διατήρησε την παράδοση που την θέλει να πετυχαίνει 6 γκολ μέσο όρο στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς κόντρα στο Αμβούργο, παίρνοντας εμφατική νίκη με 6-0 στο Μόναχο.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και «έγραψε» ιστορία, αφού έφτασε τα 141 γκολ σε 182 ματς με τη φανέλα των Βαυαρών και ξεπέρασε τον Τζιοιβάνι Έλμπερ για να γίνει ο κορυφαίος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Μπάγερν.

Μόλις στο 8’ ο Ριμπερί έκανε το 1-0, ενώ στο 12’ ο Λεβαντόφσκι πέτυχε το πρώτο του γκολ στο ματς με κεφαλιά, διπλασιάζοντας το σκορ της ομάδας του. Στο 19’ ο Πολωνός σκόραρε ξανά για το 3-0, ενώ στο 55’ ήταν η σειρά του Ρόμπεν να βρει δίχτυα για το 4-0. Στο 81’ ο Ριμπερί πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Λεβαντόφσκι δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Ωστόσο ο Πολωνός δεν αστόχησε από την ίδια θέση στο 90ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Η Μπάγερν διατηρήθηκε στο +20 από την 2η Σάλκε και ετοιμάζει ήδη το… πρόγραμμα της φιέστας, ενώ στον αντίποδα το Αμβούργο βρίσκεται κοντά στον πρώτο υποβιβασμό της ιστορίας του. Οι «δεινόσαυροι» παραμένουν χωρίς νίκη από τις 26 Νοεμβρίου και βρίσκονται στην 17η θέση με 18 βαθμούς, επτά λιγότερους από την 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.