Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στα ημιτελικά με περίπατο η Τότεναμ

Κύπελλο Αγγλίας: Στα ημιτελικά με περίπατο η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2018 17:01
Με τον Έρικσεν να πετυχαίνει δύο γκολ, η Τότεναμ κέρδισε με 3-0 την Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας για 2η σερί χρονιά.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Τότεναμ το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σουόνσι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Παρά την απουσία του τραυματία Χάρι Κέιν, οι «πετεινοί» πέρασαν με 3-0 από το «Λίμπερτι» και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Πρωταγωνιστής των Λονδρέζων ήταν ο Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Δανός άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με εξαιρετικό αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ ο ίδιος είχε δοκάρι στο 37’ για να διπλασιάσει το σκορ της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Λαμέλα με ατομική ενέργεια έκανε το 2-0, ενώ στο 62’ ο Έρικσεν πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο.

Το 3-0 έμεινε ως το φινάλε και η Τότεναμ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου για 2η σερί χρονιά. Την τελευταία φορά που οι «πετεινοί» είχαν βρεθεί στα ημιτελικά του θεσμού σε back-to-back χρονιές, ήταν τη σεζόν 1981-1982.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.