Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρα η Λίβερπουλ με ρεσιτάλ Σαλάχ

Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρα η Λίβερπουλ με ρεσιτάλ Σαλάχ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2018 21:43
Με τον Σαλάχ να πετυχαίνει καρέ τερμάτων η Λίβερπουλ διέλυσε με 5-0 την Γουότφορντ στο χιονισμένο «Άνφιλντ» και έκανε ακόμα ένα βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν.

Συνεχίζει να… τρελαίνει κόσμο ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Με τον Αιγύπτιο να σημειώνει 4 γκολ και 1 ασίστ, η Λίβερπουλ ισοπέδωσε με 5-0 την Γουότφορντ του Ορέστη Καρνέζη στο «Άνφιλντ» και έφτασε τα 36 γκολ σ’ όλες τις διοργανώσεις, τα περισσότερα που έχει πετύχει οποιοσδήποτε παίκτης στην πρώτη του σεζόν στο Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Σαλάχ έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις του, ανοίγοντας το σκορ στο 4ο λεπτό με ένα τρομερό τέρμα. Ο Αιγύπτιος «χόρεψε» την άμυνα της Γουότφορντ και με όμορφο τελείωμα μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη για το 1-0. Ο ίδιος πέτυχε δεύτερο γκολ στο 43’, σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα ακριβείας του Ρόμπερτσον.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Σαλάχ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Φιρμίνο με τρομερό τακουνάκι, μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, φτάνοντας τα 23 γκολ τη φετινή σεζόν. Ο Σαλάχ πήρε ξανά τη σκυτάλη στο 77’ «γράφοντας» το 4-0 με νέα ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή (λάθος εκτίμηση του Καρνέζη). Το απίθανο ρεσιτάλ του Αιγύπτιου ολοκληρώθηκε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, όταν πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Καρνέζη σε τετ-α-τετ με τον Ινγκς και με κοντινή προβολή έκανε το 5-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.