Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Ο Άρης σόκαρε την Παναχαϊκή στο 88’

Football League: Ο Άρης σόκαρε την Παναχαϊκή στο 88’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2018 17:14
Η Παναχαϊκή κρατούσε μέχρι το 88' το τρίποντο που την έβαζε σε τροχιά ανόδου, αλλά το απευθείας φάουλ του Ντούνη επέτρεψε στον Άρη να φύγει με το βαθμό (1-1) από την Πάτρα και να πιάσει τον ΌΦΗ στην κορυφή. Τρεις αποβολές στο φινάλε.

Παναχαϊκή και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Πάτρα, με τον Μάρκο Ντούνη να λυτρώνει τους «κίτρινους» στο 88ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Με το βαθμό, οι «κίτρινοι» έπιασαν τον ΌΦΗ στην κορυφή και διατήρησαν το +7 από τους γηπεδούχους.

Η Παναχαϊκή με τη στήριξη 8000 φίλων της είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και δύο λεπτά πριν το φινάλε κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Ο Φωτάκης σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε, αλλά ο Ελευθεριάδης πήρε το... ριμπάουντ και «έγραψε» το 1-0. Όλα αυτά σε ένα ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις, πολλά φάουλ (31) και αρκετή ένταση.

Ο Άρης ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο μέρος, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 50’ το σουτ του Πλατέλλα έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ ακολούθησαν δύο επεμβάσεις του Βρονταρά σε κεφαλιά του Διαμαντόπουλου (53’) και σουτ του Πλατέλλα (60’).

Η Παναχαϊκή προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα και σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία στο 76’, με τον Μωραΐτη να βγαίνει απέναντι από τον γκολκίπερ του Άρη, αλλά τον τελευταίο να κάνει μεγάλη επέμβαση και να κρατά όρθια την ομάδα του.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το 88’ όταν ο Μάρκος Ντούνης λύτρωσε τον Άρη, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα υπήρξε μεγάλη ένταση από τους παίκτες των δύο ομάδων, που είχε ως αποτέλεσμα τις αποβολές του Ντάσιου για την Παναχαϊκή και του Μπαστακού του Άρη, ενώ ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε και ο Βαλεριάνος, αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή της αναμέτρησης.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος(67’ Μπουτζίκος), Ντάσιος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Φουρλάνος (59’ Γκίνο), Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Αργυρόπουλος(79’ Μουστακόπουλος), Μωραΐτης.

Άρης (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου(83’ Μπαστακός), Μουμίν, Κάσσος, Παυλίδης (58’ Ντούνης), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος(75’ Πασάς).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.