Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ξελάσπωσε με Γουέλμπεκ η Άρσεναλ

Γιουρόπα Λιγκ: Ξελάσπωσε με Γουέλμπεκ η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/4/2018 00:18
Η ΤΣΣΚΑ βρέθηκε ένα γκολ μακριά από μια τεράστια ανατροπή κόντρα στην Άρσεναλ, ωστόσο ο Γουέλμπεκ σκότωσε τις ελπίδες των Ρώσων και το τελικό 2-2 έστειλε τους «κανονιέρηδες» στα ημιτελικά.

Η Άρσεναλ είχε ισχυρό προβάδισμα μετά το 4-1 του Λονδίνου, ωστόσο η ΤΣΣΚΑ έχοντας… εμπνευστεί από τα τρομερά comeback των Ρόμα και Γιουβέντους, προηγήθηκε με 2-0 των «κανονιέρηδων» και ήθελε ένα γκολ για τη μεγάλη ανατροπή. Ωστόσο ο φορμαρισμένος Γουέλμπεκ… ξελάσπωσε τους «κανονιέρηδες» στο 75’ προτού ο Ράμσεϊ ισοφαρίσει σε 2-2 στις καθυστερήσεις.

Το πρώτο μισάωρο στην αναμέτρηση κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο, ωστόσο στη συνέχεια οι Μοσχοβίτες ανέβασαν την απόδοση τους και στο 39’ πήραν το προβάδισμα με τον Τσάλοφ. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (50’) η ΤΣΣΚΑ έφτασε και στο 2-0. Ο Γκολόβιν δοκίμασε να σουτάρει από μακριά, ο Τσεχ έδιωξε ασταθώς και ο Ναμπάπκιν από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά προκειμένου να φτάσουν στο τρίτο τέρμα που θα τους έδινε σκορ πρόκρισης όμως στο 75’ μία εξαιρετική συνεργασία Γουέλμπεκ και Ελνένι έφερε τον πρώτο απέναντι στον Ακινφέεφ και ο Άγγλος με ιδανικό πλασέ έκανε το 2-1. Μάλιστα, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ απέφυγε και την ήττα, με τον Ράμσεϊ να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.