Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ένα βήμα πριν τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Ένα βήμα πριν τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2018 00:37
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 την Τότεναμ στο Λονδίνο και θέλει άλλους τρεις βαθμούς για να στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας. Ζεσούς (22’), Γκουντογκάν (25’ πεν.) και Στέρλινγκ (27’) τα γκολ, μείωσαν με Έρικσεν (42’) οι γηπεδούχοι.

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 την Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ» και ψάχνει άλλους τρεις βαθμούς για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Οι «πολίτες» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 4’ είχαν δοκάρι με μονοκόμματο σουτ του Σανέ. Στο 9’ το σουτ του Ντε Μπρόινε πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γιορίς, όμως στο 21’ ο Κομπανί έβγαλε τρομερή βαθιά μπαλιά για τον Ζεσούς, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και «έγραψε» το 0-1.

Δύο λεπτά μετά, η Σίτι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Στέρλινγκ από τον Γιορίς, μόνο που το φάουλ έγινε έξω από την περιοχή του Γάλλου γκολκίπερ. Ο διαιτητής Μος έδειξε άπσρη βούλα και ο Γκουντογκάν με εύστοχο χτύπημα διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Μετά το δεύτερο γκολ, η Τότεναμ ανέβασε την απόδοση της και στο 42’ μείωσε σε 1-2 με τον Έρικσεν έπειτα από ωραία ασίστ του Κέιν. Οι γηπεδούχοι έψαξαν το δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης, ωστόσο άφηναν πολλά κενά στην άμυνα. Στο 64’ ο Ζεσούς αστόχησε σε τετ-α-τετ, ενώ στο 71’ ο Στέρλινγκ έχασε το… άχαστο, αφού δεν κατάφερε να εκτελέσει σωστά σε κενή εστία. Ωστόσο δύο λεπτά μετά βρήκε δίχτυα από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3. Η ομάδα του Πεπ έφτασε τις 28 νίκες και θέλει ακόμα τρεις για να κάνει ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στον αντίποδα, αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Τότεναμ στο πρωτάθλημα μέσα στο 2018, ενώ η προηγούμενη ήττα της ήταν ξανά από την Μάντσεστερ Σίτι (με 4-1 στο «Έτιχαντ). Οι «πετεινοί» έμειναν στους 67 βαθμούς και βρίσκονται στο +7 από την 5η Τσέλσι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.