Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ η Γούλβς

Επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ η Γούλβς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2018 00:55
Η Γουλβς εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού η 3η της κατάταξης Φούλαμ ισοφαρίστηκε στο 90+4’ στο τοπικό ντέρμπι με την Μπρέντφορντ.

Μετά από έξι χρόνια στις μικρές κατηγορίες, η Γουλβς επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «λύκοι» είδαν την 3η της κατάταξης Φούλαμ να γνωρίζει απώλεια στο τοπικό ντέρμπι με την Μπρέντφορντ (1-1) και έτσι «σφράγισαν» και μαθηματικά την άνοδο, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Μετά το 1-1, η τρίτη Φούλαμ έμεινε στο -10 από τη Γουλβς και ως εκ τούτου στα τρία παιχνίδια που της έμειναν δεν προλαβαίνει να καλύψει τη διαφορά. Προπονητής της Γουλβς είναι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, άλλοτε συνεργάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται ότι οι «λύκοι» είχαν υποβιβαστεί από την Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2011-12 και την επόμενη χρονιά έπεσαν στην 3η κατηγορία. Ωστόσο, επέστρεψαν άμεσα στην Τσάμπιονσιπ και μετά από τρεις χρονιές χωρίς να καταφέρουν να μπουν στα πλει-οφ, εξασφάλισαν την απευθείας άνοδο.

Όσον αφορά το δεύτερο απευθείας εισιτήριο, η Κάρντιφ έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα έναντι της Φούλαμ, όντας στο +1 από τους Λονδρέζους και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.