Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Επτά στην Μονακό και πρωταθλήτρια η Παρί!

Σαμπιονά: Επτά στην Μονακό και πρωταθλήτρια η Παρί!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2018 00:24
Η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 7-1 την Μονακό στο Παρίσι και εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε πάρτι τίτλου μετέτρεψε το ματς με την Μονακό η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι σκόρπισαν με 7-1 τους περσινούς πρωταθλητές στο «Παρκ Ντε Πρενς» και κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι έκανε επίδειξη δύναμης και το σκορ στο 27’ ήταν ήδη στο 4-0! Στο 9’ ο Καβάνι έχασε το… άχαστο από τη μικρή περιοχή, όμως στο 14’ οι γηπεδούχοι έκρυψαν τη μπάλα και ο Λο Σέλσο «έγραψε» το 1-0 σε κενή εστία. Τρία λεπτά μετά ο Καβάνι ανέβασε τον δείκτη του σκορ με τρομερή κεφαλιά, ενώ στο 20’ ο Ντι Μαρία έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με τρομερή λόμπα πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Σούμπασιτς.

Στο 27’ οι παίκτες του Έμερι έκρυψαν ξανά τη μπάλα και ο Λε Σέλσο με κοντινή κεφαλιά εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Η Μονακό μείωσε στο 38’ με τον Λόπες, ο οποίος στη συνέχεια σπατάλησε δύο μεγάλες στιγμές (45’, 49’) για να βάλει ξανά τους Μονεγάσκους στο ματς.

Το 4-2 δεν έγινε και στο 58’ ο Ντι Μαρία πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ για το 5-1. Στο 76’ ο Φαλκάο υπέπεσε σε αυτογκόλ, ενώ στο 86’ ο Ντράξλερ έβαλε το… κερασάκι διαμορφώνοντας το τελικό 7-1.

Μετά το περσινό… διάλειμμα, η Παρί Σεν Ζερμέν στέφθηκε ξανά πρωταθλήτρια Γαλλίας, φτάνοντας τις 7 κατακτήσεις συνολικά και τις 5 την τελευταία εξαετία. Έτσι, έπιασε την Λιόν στην 5η θέση της λίστας με τις περισσότερες κατακτήσεις, έχοντας ένα πρωτάθλημα λιγότερο από Ναντ και Μονακό που ισοβαθμούν στην 3η θέση με 8. Στην κορυφή βρίσκεται η Σεντ Ετιέν με 10 (τελευταίο το 1981) και στη δεύτερη θέση η Μαρσέιγ με 9.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.