Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Στον τελικό με εξάρα η Μπάγερν

Κύπελλο Γερμανίας: Στον τελικό με εξάρα η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/4/2018 00:03
Με πρωταγωνιστές τους Μίλερ (χατ-τρικ) και Λεβαντόφσκι (δύο γκολ) η Μπάγερν διέλυσε με 6-2 την Λεβερκούζεν στη «Μπάι Αρίνα» και πέρασε πανηγυρικά στον τελικό του Κυπέλλου. Έπαιξε για ένα ημίχρονο ο Ρέτσος.

Ότι ήθελε έκανε η Μπάγερν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την Λεβερκούζεν. Οι Βαυαροί πήραν εμφατική νίκη με 6-2 στην «Μπάι Αρίνα» και «σφράγισαν» την πρόκριση για τον τελικό του θεσμού, όπου θα διεκδικήσουν το 19ο Κύπελλο στην ιστορία τους και πρώτο μετά το 2016. Παράλληλα παρέμειναν σε… τροχιά τρεμπλ, αφού έχουν ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ βρίσκονται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών χάρη σε ισάριθμα γκολ του Λεβαντόφσκι (3’, 9’). Η Λεβερκούζεν μείωσε στο 16’ με τον Μπέντερ και στο ξεκίνημα της επανάληψης επιχείρησε να γίνει πιο επιθετική με την είσοδο του Μπέιλι αντί του Παναγιώτη Ρέτσου.

Ωστόσο, η Μπάγερν μετέτρεψε σε περίπατο το ματς. Στο 52’ ο Μίλερ «έγραψε» το 1-3 έπειτα από ασίστ του Αλκάνταρα, ο οποίος στο 61’ ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ με ωραία κίνηση και σουτ μέσα από την περιοχή. Τη σκυτάλη πήρε ξανά ο Μίλερ για το 1-5 στο 64’, ενώ ο Γερμανός ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 78’. Ενδιάμεσα (72’), ο Μπέιλι είχε μειώσει το σκορ σε 2-5 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το τελικό 6-2 υπέρ της Μπάγερν έφερε τους Βαυαρούς στον τελικό της 19ης Μαΐου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Σάλκε-Άιντραχτ Φρανκφούρτης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.