Κούγιας για το λάθος στη φανέλα: «Άχρηστοι οι συνεργάτες μου, ζητώ συγγνώμη»

Κούγιας για το λάθος στη φανέλα: «Άχρηστοι οι συνεργάτες μου, ζητώ συγγνώμη»Η γκάφα της ΑΕΛ να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ έχοντας τυπώσει λανθασμένα το επώνυμο του στρατιωτικού Κούκλατζη στη φανέλα της, προκάλεσε την έκρηξη του Αλέξη Κούγια, που χαρακτήρισε άχρηστους τους συνεργάτες του.

Η ΑΕΛ αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ με φανέλα στο μπροστινό μέρος της οποίας αναγράφονταν τα επώνυμα των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στην Ανδριανούπολη (Δημήτρης Κούκλατζης- Άγγελος Μητρετώδης), αλλά και εκείνο του πιλότου που έχασε τη ζωή του από την πτώση του Μιράζ, Γιώργου Μπαλταδώρου.

Το επώνυμο του Κούκλατζη, ωστόσο, δεν ήταν γραμμένο ορθά. Στις φανέλες τυπώθηκε ως «ΚΟΥΛΑΤΖΗΣ», ξεχάστηκε δηλαδή το μεσαίο «κ». Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Αλέξη Κούγια, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στους συνεργάτες του και στον τυπογράφο στη Λάρισα:

«Θέλω να ζητήσω προσωπική συγγνώμη από αυτό το ηρωικό λεβεντόπαιδο, τον λοχία Κούκλατζη, γιατί οι άχρηστοι συνεργάτες μου και ο άχρηστος τυπογράφος στη Λάρισα έγραψαν λάθος το όνομα του στη φανέλα μας. Θέλω να δώσω μια υπόσχεση: Εγώ στην ΑΕΛ θα τα διορθώσω όλα, γιατί αυτό αξίζουν οι οπαδοί μας και η ιστορία μας».
Στοιχεία για τον αγώνα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Α. Ε. ΛΑΡΙΣΑ
1Χ2OverUnder1X12X2
1.553.255.502.051.5011.212.04
Ημ. 1Ημ. ΧΗμ. 2GoalNo Goal
2.051.855.752.001.55
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
2.701.683.6530.00

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: