Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Τα… δεύτερα της Μπάγερν διέλυσαν την Άιντραχτ

Μπουντεσλίγκα: Τα… δεύτερα της Μπάγερν διέλυσαν την Άιντραχτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2018 19:46
Η Μπάγερν παρατάχθηκε με αναπληρωματικούς και παίκτες από τις ακαδημίες, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει εμφατική νίκη με 4-1 επί της Άιντραχτ του μελλοντικού της προπονητή Νίκο Κόβατς.

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», η πρωταθλήτρια Μπάγερν διέλυσε με 4-1 την Άιντραχτ στο Μόναχο, παρότι παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο 43’ ο 20χρονος Ντορς σκόραρε στο ντεμπούτο του, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Μπάγερν. Η Άιντραχτ δεν κατάφερε να απαντήσει και στο 76’ ο Βάγκνερ διπλασίασε το σκορ των Βαυαρών. Δύο λεπτά μετά ο Αλέρ μείωσε σε 2-1, ωστόσο Ραφίνια (87’) και Ζίλε (90’) «καθάρισαν» το ματς για την Μπάγερν, η οποία έβαλε τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων για τετράδα. Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στις 19 Μαΐου για τον τελικό του Κυπέλλου.

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ (46’ Ραφίνια), Χούμελς, Μάι, Μπερνάτ, Ρούντι, Τολισό, Ντορς, Εβίνα (66’ Ζίλε), Σαμπάνι (56’ Τιάγκο), Βάγκνερ

Άιντραχτ (Νίκο Κόβατς): Χραντέτσκι, Βίλεμς, Φαλέτ, Άμπραχαμ (46’ Ρους), Ντα Κόστα, Μασκαρέλ, Γκατσίνοβιτς (59’ Τσάβαρ), Βολφ, Χργκότα (65’ Αλέρ), Φαμπιάν, Γιόβιτς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.