Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Τεσσάρα η Ρόμα πριν τη Λίβερπουλ

Σέριε Α: Τεσσάρα η Ρόμα πριν τη Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2018 23:24
Η Ρόμα κέρδισε με 4-1 την Κιέβο στο «Ολίμπικο», ξέφυγε προσωρινά με +4 από την 5η Ίντερ και πλέον ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Λίβερπουλ για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Ρόμα κόντρα στη Κιέβο. Οι «τζιαλορόσι» πήραν εμφατική νίκη με 4-1 στο «Ολίμπικο» και με αγώνα περισσότερο πήγαν στο +3 από την Λάτσιο και το +4 από την Ιντερ στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο μπήκε δυνατά στο ματς, έχοντας στόχο να «καθαρίσει» από νωρίς την υπόθεση νίκη. Μόλις στο 9’ ο Σικ έκανε το 1-0 έπειτα από σέντρα του Ναινγκολάν, ενώ στο 11’ ο Ελ Σαραουί σημάδεψε το δοκάρι. Το 2-0 ήρθε στο 40’ με ωραίο τελείωμα του Τζέκο, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (56’) ο Ζεσούς έκανε πέναλτι στον Ινγκλέζε και είδε απευθείας κόκκινη.

Ο επιθετικός των Βερονέζων δεν κατάφερε να νικήσει τον Άλισον από την άσπρη βούλα και η Ρόμα «καθάρισε» το ματς με δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών με τους Ελ Σαραουί (65') και Τζέκο (67'). Το μόνο που κατάφερε η Κιέβο ήταν να μειώσει στο 88’ με τον Ινγκλέζε για το τελικό 4-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.