Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διέλυσε τη Ρέιντζερς και πήρε το 7ο σερί η Σέλτικ! (vid)

Διέλυσε τη Ρέιντζερς και πήρε το 7ο σερί η Σέλτικ! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2018 16:24
Η Σέλτικ διέλυσε με 5-0 την Ρέιντζερς στο «Old Firm» και εξασφάλισε τον έβδομο σερί τίτλο στη σκωτσέζικη Πρέμιερ Λιγκ!

Σε πάρτι τίτλου μετέτρεψε το «Old Firm» με την Ρέιντζερς η Σέλτικ. Οι «καθολικοί» πήραν εμφατική νίκη με 5-0 στο «Σέλτικ Παρκ» και στέφθηκαν πρωταθλητές Σκωτίας για 7η σερί χρονιά.

Ο 20χρονος Έντουαρντ άνοιξε το χορό των γκολ με δύο τέρματα (14’, 41’), ενώ στο φινάλε του ημιχρόνου ο Φόρεστ «έγραψε» το 3-0 με όμορφο τελείωμα από πλάγια θέση. Στο 47’ ο Ρόγκιτς με σουτ από το ύψος της περιοχής ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, με τον ΜακΓκρέγκορ έξι λεπτά αργότερα να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Σέλτικ σε διάστημα 15 ημερών απέναντι στην Ρέιντζερς, την οποία φιλοδώρησε με 9 τέρματα τον Απρίλιο. Μάλιστα, μετράει 8 νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία δέκα μεταξύ τους ντέρμπι.

Με τη νίκη της, η Σέλτικ «σφράγισε» το 49ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και θέλει άλλα πέντε για να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Ρέιντζερς (54). Με το Λιγκ Καπ να έχει ήδη κατακτηθεί, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει δεύτερο σερί τρεμπλ στον τελικό του Κυπέλλου με την Μάδεργουελ.

Στον αντίποδα, η Ρέιντζερς έχει ήδη σχεδιάσει την επόμενη ημέρα, αφού τα αγγλικά Μέσα αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει με τον Στίβεν Τζέραρντ για να αναλάβει τον πάγκο του συλλόγου το καλοκαίρι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.