Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκριεζμάν: «Μένω στην Ατλέτικο»!

Γκριεζμάν: «Μένω στην Ατλέτικο»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/6/2018 23:25
Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποφάσισε οριστικά να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης με την οποία θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ως το 2023!

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να υπογράφει στην Μπαρτσελόνα έβαλε ο Αντουάν Γκριεζμάν. Με ένα βίντεο-ντοκιμαντέρ, ο Γάλλος άσος γνωστοποίησε την απόφαση του να παραμείνει στην Ατλέτικο και να απορρίψει τους Καταλανούς.

Στο βίντεο, ο Γκριεζμάν συζητά το δίλημμα με όλα τα μέλη της οικογένειας του. Ο Γάλλος δείχνει να προβληματίζεται από την αδυναμία της Ατλέτικο να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Λίγο πριν πάρει την οριστική του απόφαση, η διοίκηση του εγγυάται ένα αθλητικό πρότζεκτ που περιλαμβάνει μεταγραφές παικτών κλάσης που είναι ικανές να αλλάξουν επίπεδο τους «ροχιμπλάνκος». Φαίνεται πως η απόκτηση του Τόμας Λεμάρ έπεισε τον 27χρονο άσο.

Το ντοκιμαντέρ κλείνει με τον Γκριεζμάν πιο χαμογελαστό από ποτέ, να λέει: «Αποφάσισα να μείνω». Ο Γάλλος άσος, που θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2023, έχει αγωνιστεί σε 209 παιχνίδια με τη φανέλα της Ατλέτικο, μετρώντας 112 γκολ και 40 ασίστ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.