Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζαμπά: «Ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ»

Ζαμπά: «Ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/6/2018 01:56
Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (20/6) ο Λέο Ζαμπά. «Ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ», δήλωσε ο 19χρονος επιθετικός.

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Λέο Ζαμπά να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδωσε τα χέρια με την Αχμάτ Γκρόζνι για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού αντί του ποσού των 5 εκατ. ευρώ συν μπόνους και το βράδυ της Τετάρτης (20/6) ο 19χρονος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Τον Ζαμπά υποδέχτηκε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, αλλά και ο Ουκρανός μάνατζερ, Βαντίμ Σαμπλί ο οποίος είναι και εκπρόσωπος του Χατσερίντι.

Ο ποδοσφαιριστής δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, λέγοντας τα εξής: «Ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ και ότι παλεύει πάντα για το πρωτάθλημα, όπως έκανε και την περσινή χρονιά. Ο μεγάλος στόχος είναι η Ευρώπη. Από την πρώτη στιγμή έχω δεχθεί άπειρα μηνύματα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και θέλω να τους ευχαριστήσω. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Για μένα είναι ένα βήμα στην καριέρα μου κοιτώντας το μέλλον γιατί ο ΠΑΟΚ μου προσφέρει την συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Ο 19χρονος, που αγωνίζεται συνήθως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, είχε 3 γκολ σε 24 παιχνίδια στην πρώτη του χρονιά στο ρωσικό πρωτάθλημα, ενώ είναι διεθνείς με την Κ-20 της Βραζιλίας (11 συμμετοχές). Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Κορίνθιανς, έχοντας δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.