Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρουσίασε Βινίσιους η Ρεάλ: «Το στυλ μου μοιάζει με αυτό του Νεϊμάρ»

Παρουσίασε Βινίσιους η Ρεάλ: «Το στυλ μου μοιάζει με αυτό του Νεϊμάρ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2018 17:07
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Βινίσιους Ζούνιορ, παρουσιάστηκε επίσημα από την Ρεάλ Μαδρίτης. «Το στυλ μου μοιάζει με αυτό του Νεϊμάρ», δήλωσε ο 18χρονος άσος.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Βινίσιους Ζούνιορ στην Ρεάλ. Η «βασίλισσα» είχε αγοράσει τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή τον περασμένο Μάιο από τη Φλαμένγκο έναντι 45 εκατ. ευρώ και την Παρασκευή (20/7) έγινε η επίσημη παρουσία του.

Ο 18χρονος επιθετικός (αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο) θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Βραζιλία. Τη φετινή σεζόν είχε 10 γκολ και 4 ασίστ σε 49 παιχνίδια με τη φανέλα της Φλαμένγκο, ενώ μετράει 12 γκολ σε 15 συμμετοχές με την Εθνική Νέων της «Σελεσάο».

«Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που μπορεί να δοθεί σε έναν ποδοσφαιριστή. Θέλω να δείξω ότι την αξίζω. Έρχομαι από μια οικογένεια με αξίες. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για ο,τι έχει κάνει για μένα. Δεν θα τους απογοητεύσω. Είχα την ευκαιρία να επιλέξω ανάμεσα στους καλύτερους, αλλά επέλεξα την καλύτερη ομάδα. Είμαστε η Ρεάλ, αλλά θέλουμε περισσότερα. Δεν έχω λέξεις να περιγράψω αυτό που μου συμβαίνει. Το στυλ μου, μοιάζει με αυτό του Νεϊμάρ. Μακάρι να παίξω μαζί του στην εθνική Βραζιλίας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βινίσιους.

Το αρχικό πλάνο ήθελε την Ρεάλ να παραχωρούσε δανεικό τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, όπως αναφέρει η «AS», οι άνθρωποι της «βασίλισσας» σκοπεύουν είτε να του δώσουν από τώρα θέση στο ρόστερ, είτε να τον μεταφέρουν στην «Καστίγια» και να τον καλούν στην πρώτη ομάδα όποτε κριθεί ότι χρειαστεί.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.