Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα ΑΕΚ και Ατρόμητος

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα ΑΕΚ και Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2018 22:57
ΑΕΚ και Ατρόμητος είχαν κάποιες καλές στιγμές (κυρίως η «Ένωση») αλλά έμειναν στο 0-0 σε φιλική αναμέτρηση στο «καμίνι» του Περιστερίου. Δοκάρι και χαμένο τετ-α-τετ είχε η ομάδα του Ουζουνίδη, που παρέμεινε στο μηδέν για 3ο σερί φιλικό ενώ έχασε με θλάση τον Τσιγκρίνσκι. Πλήγμα με Σάκιτς για τους Περιστεριώτες.

Δεν είχε σκορ το φιλικό παιχνίδι σε συνθήκες καύσωνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα, δείχνοντας ότι έχουν προβλήματα στην επίθεση. Οι Περιστεριώτες έδειξαν καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, βγάζοντας αρκετά τρεξίματα αλλά τους έλειπε το εύκολο γκολ. Από την πλευρά της, η «Ένωση» παρουσιάστηκε σημαντικά βελτιωμένη, είχε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες στο ματς, όμως έμεινε ξανά στο μηδέν.

Ο Ατρόμητος έδωσε το τελευταίο του φιλικό πριν τα παιχνίδια με την Ντινάμο Μπρεστ, με τον Νταμίρ Κάναντι να κατεβάζει την ομάδα του με 4-4-2 και τους Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐα, Ρισβάνη, Νάτσο, Γιαννούλη, Γαρουφαλιά, Μάντσον, Μανούσο, Ενσικολού, Μούγιακιτς και Κουλούρη.

Από την άλλη πλευρά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1 και τους Μπάρκα, Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Οικονόμου, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μπακασέτα, Αλμπάνη, Λιβάια και Γιακουμάκη.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, πήρε την κατοχή και προσπάθησε να πιέσει την ΑΕΚ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η «Ένωση», με εξαίρεση ένα πλασέ του Μούγιακιτς (23’), δεν απειλήθηκε σημαντικά και στο 29’ είχε την καλύτερη στιγμή στο ματς. ο Αλμπάνης σέντραρε από τα αριστερά και ο Λιβάια με σουτ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μίρκοβιτς. Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Αλμπάνης έφυγε στην πλάτη των αμυντικών όμως η λόμπα που επιχείρησε πέρασε άουτ.Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Κάναντι προχώρησε σε 8 αλλαγές, ενώ αντίθετα ο Ουζουνίδης έριξε στο ματς μόνο τον Χουλτ στη θέση του Αλμπάνη. Η ΑΕΚ είχε καλύτερη εικόνα, όμως δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις. Ένα σουτ του Μπακασέτα (55’) που κόντραρε στα σώματα και μια κεφαλιά του Γιακουμάκη (65’) ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η «Ένωση» σ’ ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό. Στο 72’ πέρασε το παιχνίδι και ο Μπογέ (ντεμπούτο), ο οποίος αγωνίστηκε στην κορυφή αλλά και στα άκρα όμως δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός.

Ότι δεν κατάφερε σχεδόν σ’ όλο το δεύτερο μέρος η ΑΕΚ, το έκανε στα τελευταία λεπτά. Στο 88’ ο Γιαννούτσος βρήκε με πολύ ωραία μπαλιά τον Μπότο μέσα στην περιοχή, αυτός πλάσαρε ανενόχλητος, όμως η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι! Δύο λεπτά μετά ο Μπακασέτας εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μέγερι, αλλά πλάσαρε άουτ, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Στα άσχημα οι τραυματισμοί των Τσιγκρίνσκι και Σάκιτς. Ο πρώτος, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, έπαθε θλάση στον τετρακέφαλο, ενώ ο δεύτερος χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο πέλμα, κάτι που τον θέτει νοκ-άουτ από το παιχνίδι με την Ντινάμο Μπρεστ. Με δεδομένη την απώλεια και του Κιβρακίδη, το πρόβλημα για τον Κάναντι γίνεται πολύ σημαντικό, αφού ο μόνος αξιόμαχος δεξιός μπακ αυτή τη στιγμή είναι ο Σπύρος Νάτσος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Μίρκοβιτς, Νάτσος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Γαρουφαλιάς, Μάντσον, Μανούσος, Ενσικουλού, Μούγιακιτς, Κουλούρης. Β' ημίχρονο: Μέγερι, Βασιλακάκης, Μπρούνο, Σάκιτς (85' Ιμέρι), Καρασαλίδης, Μπουσούλασιτς, Ούμπιντες, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης (81' Στρούγγης), Μανούσος (77' Νταβιώτης), Νάτσος.

ΑΕΚ (Μ. Ουζουνίδης): Μπάρκας (61' Τσιντώρας), Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (61' Τσότσιτς), Οικονόμου (61' Τσιγκρίνσκι), Λόπες (86' Μπότος), Σιμόες, Γαλανόπουλος (81' Γιαννούτσος), Αλμπάνης (46' Χουλτ), Λιβάγια (86' Γιούσης), Μπακασέτας, Γιακουμάκης (72' Μπογέ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.