Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξεκίνημα με τεσσάρα για Λίβερπουλ!

Πρέμιερ Λιγκ: Ξεκίνημα με τεσσάρα για Λίβερπουλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/8/2018 17:36
Με… άγριες διαθέσεις μπήκε στο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» διέλυσαν με 4-0 την Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ» και ξεκίνησαν με εμφατικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Σαλάχ (19’), Μανέ (45+2’, 53’) και Στάριτζ (88’) τα γκολ για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Σε περίπατο μετέτρεψε το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Γουέστ Χαμ η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συνέτριψε με 4-0 τα «σφυριά» στο «Άνφιλντ» και έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Τότεναμ που πετυχαίνει 4+ τέρματα για 4ο διαδοχικό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο. Παράλληλα, έφτασε τα 500 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και μπήκε στο κλειστό κλαμπ ομάδων που το έχουν καταφέρει (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Τσέλσι).

Η Λίβερπουλ επέβαλε την κυριαρχία της από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Κεϊτά πέρασε αριστερά στον Ρόμπερτσον, ο Σκωτσέζος έκανε το γύρισμα και ο Σαλάχ με πλασέ στην κίνηση από κοντά «έγραψε» το 1-0.

Στο 24’ ο Φαμπιάνσκι χρειάστηκε να επέμβει σε απευθείας φάουλ του Αλεξάντερ-Άρλοντ για να κρατήσει το 1-0, ενώ στο 27’ ήρθε η πρώτη φάση για την Γουέστ Χαμ, με τον Αρναούτοβιτς να κάνει κακό τελείωμα από πλεονεκτική θέση. Τρία λεπτά μετά (30’) ο Αυστριακός βρέθηκε ξανά σε θέση βολής όμως κι αυτή τη φορά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν εύστοχο.

Από εκείνο το σημείο η Λίβερπουλ ανέβασε ξανά ρυθμούς και το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 37’ ο Φαμπιάνσκι νίκησε από κοντά τον Σαλάχ, όμως στο 45+2’ ο Μίλνερ έδωσε έτοιμο γκολ στον Μανέ, ο οποίος ξεχασμένος από την άμυνα της Γουέστ Χαμ, πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα τέρματα της καριέρας του. Μάλιστα, ο Σενεγαλέζος έγινε ο πρώτος παίκτης του συλλόγου που σκοράρει σε τρεις διαδοχικές πρεμιέρες στην 1η κατηγορία, μετά τον Τζον Μπαρνς (1989-1991).

Ο Μανέ δεν έμεινε εκεί, αφού στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’) έκανε το 3-0 με κοντινό πλασέ, αν και το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει καθώς ήταν σε ξεκάθαρη θέση οφσάιντ μετά την πάσα του Φιρμίνο. Τα επόμενα λεπτά ήταν διαδικαστικά και το μόνο που άλλαξε ήταν το τελικό σκορ. Στο 88’ ο Κλοπ πέρασε στο ματς τον Στάριτζ και δευτερόλεπτα μετά ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε με κοντινή προβολή, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.