Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση με νέα νίκη ο Ολυμπιακός

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση με νέα νίκη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/8/2018 22:23
Με τον Λάζαρο να πετυχαίνει ξανά δύο γκολ (23’, 60’), ο Ολυμπιακός «ντούμπλαρε» τις νίκες του επί της Λουκέρνης (3-1 στην Ελβετία) και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μπέρνλι-Μπασακσεχίρ. Το άλλο γκολ ο Γκερέρο (68’), μείωσαν με Ντενμασάι (82’) οι Ελβετοί.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λουκέρνη. Μετά το 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι «ερυθρόλευκη» πήραν νέα νίκη επί της ελβετικής ομάδας, αυτή τη φορά με 3-1 στο «Σουισποραρένα», και με συνολικό σκορ 7-1 εξασφάλισαν την πρόκριση για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στο 7’ το πλασέ του Φορτούνη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 15’ ο Σάλβι έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Καμαρά.

Το πρώτο γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 23’. Ο Ομάρ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Χριστοδουλόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1. Τρία λεπτά μετά ο Τσιμίκας έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Γκερέρο, όμως ο Ισπανός δεν πλάσαρε σωστά τον Σάλβι. Στο 29’ ο Ελβετός γκολκίπερ απέκρουσε και το καλό σουτ του Ποντένσε, με το 0-1 να μένει ως το ημίχρονο.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή και έψαχνε τον τρόπο για να διευρύνει το προβάδισμα του. Στο 59’ ο Σάλβι είπε νέο «όχι» σε σουτ του Ποντένσε, όμως ένα λεπτό μετά ο Χριστοδουλόπουλος «χτύπησε» ξανά. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Βούκοβιτς στο οριζόντιο, ο Μιράντα έδωσε με το κεφάλι στον Λάζαρο και αυτός με σουτ από κοντά έκανε το 0-2.

Η Λουκέρνη αδυνατούσε να φανεί απειλητική και στο 68’ ο Ολυμπιακός έφτασε σε τρίτο τέρμα. Ο νεοεισελθόντας Φετφατζίδης έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Ποντένσε ο οποίος έκανε το σουτ, ο Σάλβι απέκρουσε προς τον Γκερέρο και ο Ισπανός σε κενή εστία «έγραψε» το 0-3. Στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες του Μαρτίνς χαλάρωσαν αρκετά, δίνοντας την ευκαιρία στη Λουκέρνη να μειώσει σε 1-3 με σουτ του Ντενμασάι από το ύψος του πέναλτι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.