Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Λύτρωση» στο 90+3’ για Γιουβέντους, «άσφαιρος» ο Ρονάλντο

Σέριε Α: «Λύτρωση» στο 90+3’ για Γιουβέντους, «άσφαιρος» ο Ρονάλντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2018 22:40
Τα φώτα ήταν στραμμένα στο επίσημο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως η Γιουβέντους χρειάστηκε το γκολ του Μπερναντέσκι στο 90+3’ για να φύγει με τη νίκη (3-2) από την έδρα της Κιέβο.

Έστω και δύσκολα, η Γιουβέντους ξεκίνησε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Σέριε Α. Σ’ ένα παιχνίδι-θρίλερ στη Βερόνα, η «Γηραιά Κυρία» τα βρήκε σκούρα κόντρα στη μαχητική Κιέβο, ωστόσο έφυγε με το «διπλό» (3-2) από το «Αντόνιο Μπεντεγκόντι» χάρη στο γκολ του νεοεισελθόντα Μπερναντέσκι. Ο Ιταλός κατάφερε να… επισκιάσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στο ντεμπούτο του δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, πέφτοντας πάνω στον εξαιρετικό Σορεντίνο.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Μετά από εκτέλεση φάουλ στο 3’, οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν απομάκρυναν, η μπάλα στρώθηκε στον Κεντίρα και αυτός από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ρονάλντο, που αγωνίστηκε σ΄ όλο το ματς στα αριστερά της επίθεσης, είχε το πρώτο σουτ στο 18’, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Σορεντίνο.

Η Γιουβέντους είχε την υπεροχή και πίεζε για ένα δεύτερο γκολ, όμως στο 38’ ο Τζακερίνι έβγαλε ασίστ για τον Στεπίνσκι, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ο Σορεντίνο απέκρουσε με το πόδι το σουτ του Ρονάλντο και στο 54’ ο Τζακερίνι ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Κιέβο, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κανσέλο.

Το παιχνίδι είχε στραβώσει για τα καλά για την Γιουβέντους. Ο Σορεντίνο, θαρρείς πως είχε βάλει στόχο να μην δεχτεί γκολ από τον Ρονάλντο, σταμάτησε άλλες δύο φορές τον Πορτογάλο (61’, 66’), ενώ στο 71’ η κεφαλιά του Μάντζουκιτς βρήκε στο δοκάρι. Τελικά το 2-2 έγινε στο 75’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπονούτσι πήδηξε για την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στον Μπάνι και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Σορεντίνο απομάκρυνε με γροθιές στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο, ενώ στο 86’ ο Μάντζουκιτς βρήκε δίχτυα με κεφαλιά, όμως ο Ριτσόλι έκανε χρήση του VAR και ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Ρονάλντο στον Σορεντίνο, ο οποίος μετά από το χτύπημα αποχώρησε με φορείο.

Όλα έδειχναν… γκέλα, όμως στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάντρο έκανε το γύρισμα και ο Μπερναντέσκι λύτρωσε την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 για τους πρωταθλητές.

Κιέβο (Λορέντσο Ντ'Ανα): Σορεντίνο (91' Σέκουλιν), Τόμοβιτς, Ροσετίνι, Μπάνι, Κατσατόρε, Ριγκόνι, Ραντοβάνοβιτς, Χετεμάι (78' Ομπι), Ντεπάολι, Στεπίνσκι (66' Τζόρτζεβιτς), Τζακερίνι

Γιουβέντους (Μάξι Αλέγκρι): Σέζνι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Ζοάο Κανσέλο, Κεντίρα (84' Τσαν), Πιάνιτς, Κουαδράδο (56' Μπερναρντέσκι), Ντάγκλας Κόστα (64' Μάντζουκιτς), Ντιμπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.