Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Μπόρεσε και χωρίς Ρονάλντο η Γιουβέντους

Σέριε Α: Μπόρεσε και χωρίς Ρονάλντο η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2018 22:14
Ο Ρονάλντο δεν κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ στην Σέριε Α, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την Γιουβέντους να πάρει μια ξεκούραστη εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Λάτσιο και να κάνει το 2x2 στο πρωτάθλημα. Πιάνιτς (30’) και Μάντζουκιτς (75’) οι σκόρερ.

Χωρίς να βγάλει μάτια με την απόδοση της η Γιουβέντους κέρδισε «σβηστά» την Λάτσιο στο Τορίνο (2-0) και έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κάποιες καλές στιγμές για σκοράρει, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ στην Σέριε Α.

Η Γιουβέντους μπήκε καλύτερα και στο 19’ είχε δοκάρι με κοντινό σουτ του Κεντίρα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Στρακόσια απέκρουσε τη σέντρα-σουτ του Μπερναντέσκι. Οι «μπιανκονέρι» είχαν τον έλεγχο και στο 30’ πήραν το προβάδισμα με τρομερό βολέ του Πιάνιτς από το ύψος της περιοχής.

Η Λάτσιο προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο τα σουτ των Ιμόμπιλε (33’), Μιλινκοβιτς-Σάβιτς (35’) και η κεφαλιά του Παρόλο (45+2’) δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Σέζνι. Στο δεύτερο μέρος οι «λατσιάλι» απείλησαν με μακρινό σουτ του Λουίς Αλμπέρτο (59’), ενώ η Γιουβέντους απάντησε στο 63’ με κεφαλιά του Ρονάλντο, που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Ο Πορτογάλος έφτασε μια «ανάσα» από το 2-0 στο 71’ όμως είδε τον Στρακόσια να βγάζει με το ένα χέρι το δυνατό σουτ του.

Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ήρθε τέσσερα λεπτά μετά. Ο Κανσέλο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Στρακόσια πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Ρονάλντο, όμως ο Μάντζουκιτς ήταν στο σωστό σημείο και διαμόρφωσε από κοντά το 2-0. Στο τελευταίο τέταρτο η Γιουβέντους έκανε σωστή διαχείριση και έκανε το 2x2, εν αντιθέσει με τους «λατσιάλι» που μετρούν δύο ήττες μετά από ισάριθμα παιχνίδια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.