Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: «Καθάρισε» την Ιταλία η Πορτογαλία

Nations League: «Καθάρισε» την Ιταλία η Πορτογαλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2018 23:57
Παρά την απουσία του Ρονάλντο, η Πορτογαλία επικράτησε με 1-0 της Ιταλίας στο «Ντα Λουζ» και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή του 3ου ομίλου της League A.

Η Πορτογαλία ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του 3ου ομίλου της League A με αντίπαλο την Ιταλία. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης κέρδισε με 1-0 την «σκουάτρα ατζούρα» στο «Ντα Λουζ», έχοντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παρέταξε την Ιταλία χωρίς παίκτη της Γιουβέντους, κάτι που είχε να συμβεί σε επίσημο ματς από το Μουντιάλ του 1998. Οι «ατζούρι», μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Πολωνία (1-1), προβλημάτισαν ξανά με την απόδοση τους, παρά τις αλλαγές του Ιταλού τεχνικού στο αρχικό σχήμα.

Οι Ίβηρες, που έπαιξαν χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος, έχοντας ευκαιρίες και δοκάρι για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Η Ιταλία δεν κατάφερε ποτέ να γίνει απειλητική και στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ο Αντρέ Σίλβα άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος πίεσε στη συνέχεια για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο Ντοναρούμα αντέδρασε σωστά στις προσπάθειες των Μπερνάντο Σίλβα, Πίζι και Ρενάτο Σάντσες. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και η Πορτογαλία μπήκε με το… δεξί στο Nations League, ανεβαίνοντας με το… καλημέρα (σ.σ. είχε ρεπό την 1η αγωνιστική) στην κορυφή του ομίλου της.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.