Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πρώτη γκέλα για Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πρώτη γκέλα για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2018 00:28
Η Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπιλμπαό στο «Σαν Μαμές» και γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια. Μουνιαΐν (32’) και Ίσκο (64’) οι σκόρερ.

Η πρώτη γκέλα της Ρεάλ στη φετινή σεζόν είναι γεγονός. Η «βασίλισσα» έμεινε στο 1-1 με την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και υποχώρησε από την κορυφή της Πριμέρα.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα και σ’ αυτό βοήθησε ο τρόπος παιχνιδιού της Μπιλμπάο, που δεν έδειξε διάθεση να παίξει μόνο άμυνα. Η «βασίλισσα» απείλησε πρώτη με σουτ του Μόντριτς (2’) που κόντραρε στα σώματα, ενώ ακολούθησαν δύο άστοχα σουτ των Ινιάκι Γουίλιαμς (14’) και Σουσαέτα (15’). Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 23’ με τον Κουρτουά να διώχνει με το πόδι το σουτ του Γιούρι. Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε επτά λεπτά μετά, όταν μετά από υποδειγματική κυκλοφορία της μπάλας, ο Ασένσιο έκανε το σουτ αλλά ο Σιμόν απομάκρυνε με ένα χέρι.

Ο πορτιέρο της Μπιλμπάο κράτησε το μηδέν και στο 32’ οι Βάσκοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Σουσαέτα και Ντε Μάρκος συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο Μουνιαΐν σε κενή εστία «έγραψε» το 1-0. Η «βασίλισσα» θα μπορούσε να απαντήσει πριν το ημίχρονο (37’) όμως ο Σιμόν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μόντριτς.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Μπιλμπάο έχασε με τραυματισμό τον Μουνιαΐν και στο 61’ ο Λοπετέγκι έριξε στο ματς τον Ίσκο αντί του Μόντριτς. Ο Ισπανός έδωσε άμεσα τη λύση, αφού στο 63’ σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπέιλ για το 1-1. Στα εναπομείναντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ανατροπή, ωστόσο δεν έφεραν τούμπα το ματς και στις καθυστερήσεις χρειάστηκαν την επέμβαση του Κουρτουά σε σουτ του Ρίκο για να κρατήσουν το 1-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.