Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Λύτρωση με Νάτχο στο 90+2’

Σούπερ Λιγκ: Λύτρωση με Νάτχο στο 90+2’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2018 22:28
Με γκολ του Νάτχο στο 90+2’ ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα. Προηγήθηκαν με Καμάρα (18’) οι «ερυθρόλευκοι», ισοφάρισε ο Τόνσο (67’) για τους Αρκάδες, που παραμένουν χωρίς βαθμό.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα κόντρα στον μαχητικό Αστέρα και χρειάστηκε το γκολ του Νάτχο στο 90+2’ για να πάρει τη νίκη με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να διατηρήσει το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, οι Αρκάδες γνώρισαν τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς, έχοντας βέβαια πρόγραμμα… Γολγοθά με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και θα μπορούσαν να προηγηθούν από πολύ νωρίς έχοντας δοκάρι με απευθείας φάουλ του Φορτούνη στο 5ο λεπτό. Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο 10’ με μακρινό σουτ του Τσιλιανίδη, υποχρεώνοντας τον Γιαννιώτη να διώξει σε κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός απείλησε ξανά στο 16’ με σουτ του Χριστοδουλόπουλου και τρία λεπτά μετά πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Καμαρά έπιασε… κεραυνό με το δεξί από τα 30 μέτρα, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο, βρήκε και στην πλάτη του Παπαδόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Μετά το γκολ οι Αρκάδες είχαν δύο σουτ με Κώτσιρα (27’) και Καλτσά (29’) χωρίς να ανησυχούν τον Γιαννιώτη, ενώ στον αντίποδα οι Πειραιώτες απάντησαν με ισάριθμα σουτ του Ποντένσε (35’, 43’), τα οποία μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Αστέρας είχε δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Στο 50’ ο Γιαννιώτης απέκρουσε το δύσκολο σουτ του Φερνάντες ενώ στο 55’ ο Μανιάς δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο στο 67’ ο Μανιάς έφυγε στην κόντρα και ο Τόνσο με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Γιαννιώτη «γράφοντας» το 1-1.

Η είσοδος των Φετφατζίδη και Χασάν στο 72’ και στο 74’ αντίστοιχα έδωσε επιθετική πνοή στον Ολυμπιακό, που μέχρι εκείνο το σημείο αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις. Στο 74’ το σουτ του Φετφατζίδη πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 80’ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε με το πόδι την κοντινή προβολή του Χασάν. Δύο λεπτά μετά ο Φετφατζίδης έκανε το γύρισμα για τον Αιγύπτιο αλλά ο Πασαλίδης έκοψε σωτήρια, επιτρέποντας στον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει.

Στο 84’ ο Μαρτίνς ολοκλήρωσε τις κινήσεις του με την είσοδο του Νάτχο, ο οποίος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή. Ωστόσο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εάν στο 86’ ο Τόνσο ήταν εύστοχος στο τετ-α-τετ με τον Γιαννιώτη. Ο Ολυμπιακός γλίτωσε το γκολ και στο 90+2’ πέτυχε το νικητήριο τέρμα. Ο Ποντένσε έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γκερέρο έκανε κεφαλιά-πάσα για τον Νάτχο και ο Ισραηλινός με δεξί σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.