Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξέσπασε στην Κάρντιφ η Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Ξέσπασε στην Κάρντιφ η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2018 19:31
Η Κάρντιφ πλήρωσε τα… σπασμένα από την ευρωπαϊκή ήττα της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι «πολίτες» την διέλυσε με 5-0 στην Ουαλία και διατηρήθηκαν στο -2 από την Λίβερπουλ. Αγκουέρο (32’), Μπερνάρντο Σίλβα (35’), Γκουντογκάν (44’) και Μαχρέζ (67’, 89’) οι σκόρερ.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Κάρντιφ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα διέλυσε με 5-0 τους νεοφώτιστους στην Ουαλία και διατηρήθηκε στο -2 από την κορυφή.

Μόλις 32 λεπτά άντεξαν οι γηπεδούχοι, αφού σ’ εκείνο το σημείο ο Αγκουέρο σκόραρε με πλασέ στην κίνηση και μπήκε στην 10αδα των all time σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, φτάνοντας τα 147 γκολ σε 300 συμμετοχές.
Η συνέχεια… πάρτι. Στο 35’ ο Μπερνάρντο Σίλβα σκόραρε με κεφαλιά προς τα πίσω για το 0-2, ενώ στο 44’ ο Γκουντογκάν έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Στέρλινγκ και με όμορφο τελείωμα από το ημικύκλιο έκανε το 0-3.

Στο δεύτερο μέρος ο Μαχρέζ πήρε τη θέση του Αγκουέρο και ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 67’ οι παίκτες της Σίτι έκρυψαν τη μπάλα και ο Αλγερινός με κοντινό πλασέ έκανε το 0-4. Ο ίδιος δεν έμεινε εκεί, αφού στο 89’ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μανγκά και με όμορφο σουτ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα (5-0). Στα αξιοσημείωτα πως οι πρωταθλητές έφτασαν ήδη τα 19 γκολ μετά από τις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.