Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις γκέλες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις γκέλες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2018 19:43
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 με την Γουλβς στο «Όλντ Τράφορντ» και επέστρεψε στις γκέλες. Φρεντ (18’) και Μουτίνιο (53’) τα γκολ.

Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, η Γουλβς έκανε τη ζημιά και στην Γιουνάιτεντ, καθώς έφυγε με το βαθμό (1-1) από το «Όλντ Τράφορντ και υποχρέωσε την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο σε νέα γκέλα μετά το νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών.

Με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στις εξέδρες για πρώτη φορά μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπήκαν καλά στο ματς, αλλά στο 18’ κατάφεραν να προηγηθούν με ωραίο σουτ του Φρέντ από το ημικύκλιο. Ο Βραζιλιάνος «άγγιξε» το δεύτερο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όμως ο Ρουί Πατρίσιο απογειώθηκε και έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών.

Η Γουλβς δεν πτοήθηκε και στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’) έφερε το σκορ στα ίσια με ωραίο σουτ του Μουτίνιο από το ύψος της περιοχής. Ο Μουρίνιο έριξε στο παιχνίδι τους Μαρσιάλ, Μάτα και Περέιρα ωστόσο η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να βρει απάντηση με αποτέλεσμα να χάσει νέο βαθμολογικό έδαφος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.