Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ο Ρονάλντο λύτρωσε την Γιουβέντους

Σέριε Α: Ο Ρονάλντο λύτρωσε την Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2018 23:49
Με τον Ρονάλντο να βρίσκει δίχτυα στο 81’ και τον Μπερναντέσκι να «σφραγίζει» το ματς στο 90+4’ η Γιουβέντους πέρασε με 2-0 από την έδρα της Φροζινόνε και έκανε το 5x5 στο πρωτάθλημα.

Η Γιουβέντους τα βρήκε σκούρα απέναντι στην νεοφώτιστη Φροζινόνε, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη γλίτωσε από διαφαινόμενο κάζο, αφού με δικό του γκολ στο 81’ άνοιξε το δρόμο της νίκης (2-0) στο «Μπενίτο Στίρπε».

Η «Γηραιά Κυρία» δυσκολεύονταν να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων, ωστόσο είχε κάποιες σημαντικές στιγμές για να ανοίξει νωρίτερα το σκορ. Στο 7’ ο Καπουάνο έβγαλε στη γραμμή το σουτ του Ρονάλντο, ο οποίος στο 59’ αστόχησε από θέση βολής για να βάλει μπροστά την ομάδα του στο σκορ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Πορτιέλο απέκρουσε το τακουνάκι του Πορτογάλου, ενώ στο 70’ η κοντινή κεφαλιά του Μάντζουκιτς πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Η λύτρωση της Γιουβέντους ήρθε στο 81’. Μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα στρώθηκε στον Ρονάλντο, ο οποίος με ψύχραιμη εκτέλεση «έγραψε» το 0-1. Η Φροζινόνε δεν μπόρεσε να βρει απάντηση και στις καθυστερήσεις ο Μπερναντέσκι «χτύπησε» στην κόντρα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.