Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη απώλεια για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη απώλεια για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2018 17:34
Η φλύαρη Τσέλσι «κόλλησε» στο 0-0 με την Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το νικηφόρο σερί της Τσέλσι έλαβε τέλος στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Οι «μπλε» αδυνατούσαν να βρουν λύση απέναντι στο… αμυντικό τείχος της Γουέστ Χαμ και το τελικό 0-0 «γκρέμισε» την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι από την κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, ωστόσο με εξαίρεση μια κεφαλιά του Καντέ στο φινάλε του ημιχρόνου, δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν τον Φαμπιάνσκι. Ο Αζάρ βρέθηκε σε κακή ημέρα, ενώ ο Γουίλιαν που αντικατέστησε τον τραυματία Πέδρο δεν μπορούσε να δώσει βοήθειες. Η Γουέστ Χαμ αμύνονταν αποτελεσματικά και στο 31’ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Αντόνιο, ο οποίος νικήθηκε στο τετ-α-τετ με τον Κέπα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος και στο 65’ ο Σάρι έριξε στο ματς τον Μοράτα αντί του Ζιρού. Ο Ισπανός λίγο έλειψε να σκοράρει με την είσοδο του στο ματς, αφού στο 66’ βρέθηκε απέναντι από τον Φαμπιάνσκι αλλά έστειλε τη μπάλα στο κεφάλι του Πολωνού γκολκίπερ.

Η Γουέστ Χαμ απάντησε στις ευκαιρίες στο 77’, με τον Γιαρμολένκο να αστοχεί μόνος του με κεφαλιά από τα τρία μέτρα. Η Τσέλσι γλίτωσε το γκολ και στο τελευταίο δεκάλεπτο σπατάλησε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να φύγει με το «τρίποντο» από την έδρα της Γουέστ Χαμ. Στο 81’ ο Καντέ αστόχησε από θέση βολής, ενώ στο 90+1’ ο Φαμπιάνσκι έδιωξε σε κόρνερ το φαλτσαριστό σουτ του Μπάρκλεϊ. Ένα λεπτό μετά ο Γουίλιαν έκανε το διαγώνιο σουτ από τη μικρή περιοχή όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια των Λονδρέζων, που βρέθηκαν στο -2 από την Λίβερπουλ πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το ερχόμενο Σάββατο (29/9). Ενδιάμεσα (26/9), οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και για το Λιγκ Καπ σε παιχνίδι που θα γίνει στο «Άνφιλντ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.