Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Εύκολα η Μπάγερν, νέα απώλεια για Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Εύκολα η Μπάγερν, νέα απώλεια για Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2018 23:41
Η Μπάγερν πέρασε με το εύκολο 2-0 από την έδρα της Σάλκε και συνεχίζει με το απόλυτο στην Μπουντεσλίγκα. Νέα απώλεια για Ντόρτμουντ, στην 2η θέση η Χέρτα.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Μπάγερν απέναντι στην Σάλκε. Οι Βαυαροί κέρδισαν με 2-0 τους «βασιλικούς μπλε» στο Γκελζενκίρχεν και έκαναν το 4x4 στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Κόβατς είχαν τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν σε μια άνετη νίκη. Σ’ αυτό βοήθησε και το γρήγορο γκολ του Χάμες, ο οποίος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 8ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κίμιχ. Ακολούθησαν σημαντικές χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, όπως το χαμένο τετ-α-τετ του Λεβαντόφσκι (25’) και το δοκάρι του Αλάμπα (29’) σε μακρινή εκτέλεση φάουλ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) ο Χάμες αστόχησε σε κενή εστία έπειτα από υποδειγματική κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο στο 63’ ο Κολομβιανός κέρδισε πέναλτι από τον Σεπφ και ο Λεβαντόφσκι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

«Χ»άνει έδαφος η Ντόρτμουντ, εντυπωσιάζει η Χέρτα


Μπουντεσλίγκα: Εύκολα η Μπάγερν, νέα απώλεια για Ντόρτμουντ
Από την άλλη, η Ντόρτμουντ έχασε νέο βαθμολογικό έδαφος, μένοντας στο 1-1 με την Χόφενχάιμ εκτός έδρας.

Οι Βεστφαλοί δεν είχαν τελική εντός εστίας στο πρώτο μέρος και στο 44’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ωραίο πλασέ του Ζοέλινγκτον. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Φαβρ προσπάθησε να φέρει το σκορ στα ίσα ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις.

Τα πάντα έδειχναν να τελειώνουν όταν στο 75’ ο Ντιαλό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, όμως στο 84’ ο Πούλισιτς έδωσε (ξανά) τη λύση, ισοφαρίζοντας σε 1-1 μετά από ασίστ του Ρόις. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού στις καθυστερήσεις ο Μπελφοντίλ δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα σε κενή εστία από τα δύο μέτρα και να ξαναβάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του, χάνοντας την ευκαιρία της χρονιάς στην Μπουντεσλίγκα.

Στην 2η θέση με -2 από την Μπάγερν βρίσκεται η Χέρτα, η οποία κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-2 την Γκλάντμπαχ στο Βερολίνο. Εντυπωσιακό ξεκίνημα και για την Βέρντερ Βρέμης, η οποία με γκολ του Κλάασεν στο 75’ έφυγε με το «διπλό» (3-2) από την έδρα της Άουγκσμπουργκ (είχε επιστρέψει από το 0-2) και ισοβαθμεί με την Ντόρτμουντ στην 3η θέση με 8 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.