Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο ΠΑΣ έβαλε «φρένο» στο σερί του Άρη

Σούπερ Λιγκ: Ο ΠΑΣ έβαλε «φρένο» στο σερί του Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2018 23:08
Το νικηφόρο σερί του Άρη έλαβε τέλος στους «Ζωσιμάδες», καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα με αυτογκόλ του Δεληζήση (65’) πήρε τη νίκη με 1-0 και «ντούμπλαρε» τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

«Φρένο» στην εντυπωσιακή πορεία του Άρη έβαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι με όπλο την καλά οργανωμένη άμυνα τους και σύμμαχο την τύχη στο αυτογκόλ του Δεληζήση, πήραν τη νίκη με 1-0 και υποχρέωσαν τους «κίτρινους» στην πρώτη τους απώλεια βαθμών.

Η ομάδα του Ερέρα δεν παρουσίασε την εικόνα των τριών πρώτων αγώνων, τουλάχιστον στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς αδυνατούσε να δημιουργήσει ρήγματα και να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Βελλίδη.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαχνάν τον τρόπο να διασπάσουν την άμυνα του ΠΑΣ, που περίμενε να βγει στην κόντρα. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε στο 29’, με τον Ματέο Γκαρσία να είχε δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή. Στο ίδιο λεπτό οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα και είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Βιδάλ, ενώ στο 30’ ο Μυστακίδης απέφυγε τον Δεληζήση αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Όπως και στο πρώτο μέρος, ο Άρης είχε την κατοχή και έψαχνε τον τρόπο να απειλήσει, όμως ο ΠΑΣ δεν άφηνε ελεύθερους χώρους και στο 65’ πήρε αυτός το προβάδισμα, έστω και με δόση τύχης. Μετά από λάθος του Γκαρσία, ο Λέο έκανε το σουτ, η μπάλα έφευγε προς πλάγιο άουτ αλλά ο Δεληζήσης έβαλε το πόδι του και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι «κίτρινοι» έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας τρεις καλές στιγμές στο τελευταίο δεκάλεπτο για να γλιτώσουν την ήττα. Στο 84’ ο Δεληζήσης αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 86’ ο Βελλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Γκάμα. Στις καθυστερήσεις ο Δεληζήσης είχε νέα ευκαιρία για να «σβήσει» το αυτογκόλ του, όμως το πλασέ που επιχείρησε μέσα από τη περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Το 1-0 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα και ο ΠΑΣ υποχρέωσε τον Άρη στην πρώτη του απώλεια βαθμών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.