Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ήττα-σοκ η Ρεάλ, πεντάρα η Ρόμα

Τσάμπιονς Λιγκ: Ήττα-σοκ η Ρεάλ, πεντάρα η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2018 00:50
Η Ρεάλ Μαδρίτης των πολλών απουσιών ηττήθηκε με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων. Αντιθέτως, η Ρόμα διέλυσε με 5-0 την Πλζεν στο «Ολίμπικο» με τον Τζέκο να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Δεν τα κατάφερε η Ρεάλ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Η «βασίλισσα» είχε ευκαιρίες και τρία δοκάρια αλλά ηττήθηκε με 1-0 στο «Λουζνίκι» και έμεινε χωρίς νίκη για 3ο σερί ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Ο Λοπετέγκι δεν υπολόγιζε στους Ράμος, Ίσκο, Μαρσέλο και Μπέιλ και η ομάδα του βρέθηκε να χάνει στα πρώτα 64 δευτερόλεπτα του ματς. Ο Βλάσιτς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κρόος και έβαλε το δεύτερο ταχύτερο γκολ στην άμυνα της Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. (σ.σ. ο Μακάι το πρώτο το 2007 στα 10 δεύτερα).

Στη συνέχεια η «βασίλισσα» ανέβασε την απόδοση της, είχε δύο δοκάρια με τους Καζεμίρο (29’) και Μπενζεμά (40’), ωστόσο στο 43’ έχασε με τραυματισμό τον Καρβαχάλ. Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ συνέχιζε να πιέζει, είχε νέο δοκάρι στο 89’ με τον Μαριάνο αλλά εν τέλει έμεινε «άσφαιρη» για 3ο σερί ματς. Έτσι ο Ακινφέεφ που στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε για διαμαρτυρίες κράτησε το μηδέν για δεύτερη φορά σε 47 παιχνίδια στο θεσμό.

Πεντάρα η Ρόμα


Τσάμπιονς Λιγκ: Ήττα-σοκ η Ρεάλ, πεντάρα η Ρόμα
Στο άλλο παιχνίδι, η Ρόμα διέλυσε με 5-0 την Πλζεν στο «Ολίμπικο» και έπιασε την Ρεάλ στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Πρωταγωνιστής των «τζιαλορόσι» ήταν ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (3’, 40’, 90+2’). Έτσι έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ για ιταλική ομάδα μετά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Μίλαν 2011-'12).

Τα άλλα γκολ πέτυχαν Ουντέρ (63’) και Κλάιφερτ (73’), με τον τελευταίο να σκοράρει στο θεσμό 24 χρόνια έπειτα από το πρώτο γκολ του πατέρα του, Πάτρικ (Σεπτέμβριος 1994 κόντρα στην ΑΕΚ).

Βαθμολογία:

1. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (3-2)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 3 (3-1)
3. Ρόμα 3 (5-3)
4. Πλζεν 1 (2-7)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.