Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: «Όρθια» στη Σλοβενία η Κύπρος

Nations League: «Όρθια» στη Σλοβενία η Κύπρος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2018 01:07
Αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 66’, η Κύπρος πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην έδρα της Σλοβενίας και διατήρησε απόσταση τριών βαθμών από την τελευταία θέση.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Κύπρο στη Λιουμπλιάνα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, σκορ που ευνοεί τους φιλοξενούμενους όσον αφορά τη μάχη της παραμονής στην League C, αφού διατηρήθηκαν στο +3 από τους Σλοβένους στην 4η θέση. Ωστόσο, την ίδια ώρα βρέθηκαν στο -5 από την κορυφή και ουσιαστικά επικεντρώνονται πλέον στην προσπάθεια να κρατηθούν στην κατηγορία.

Οι Κύπριοι προηγήθηκαν κόντρα στη ροή με ιδανικό πλασέ του Παπουλή (38’), όμως στο 66’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν μετά την αποβολή του Κάστανου με δεύτερη κίτρινη.

Από εκείνο το σημείο η Σλοβενία αύξησε την πίεση της και στο 83’ ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ στην κίνηση από τον Σκούμπιτς. Στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο ομάδες έψαξαν το νικητήριο τέρμα, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Αυτό που άλλαξε ήταν ο αριθμός των αποβολών, αφού στο 90’ ο Ίλισιτς είδε δεύτερη κίτρινη για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Σιέλη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Δημητρίου αντίκρισε απευθείας κόκκινη σε προσπάθεια να ανακόψει αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Νορβηγία κέρδισε με 1-0 την Βουλγαρία στο Όσλο και την έπιασε την κορυφή του ομίλου με 9 βαθμούς. Ο Μοχάμεντ Ελιονούσι μετά από ασίστ του Ελαμπντελαουί πέτυχε το μοναδικό γκολ, χαρίζοντας τη σπουδαία νίκη στους Νορβηγούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.