Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Πάρτι η Άιντραχτ με «πενταρέ» του Γιόβιτς

Μπουντεσλίγκα: Πάρτι η Άιντραχτ με «πενταρέ» του Γιόβιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2018 00:00
Με τον 20χρονο Λούκα Γιόκιτς να πετυχαίνει πέντε γκολ (!) η Άιντραχτ διέλυσε με 7-1 την Φορτούνα Ντίσελντορφ και συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Έβρεξε γκολ στην Φρανκφούρτη, με την Άιντραχτ να διασύρει με 7-1 την Φορτούνα Ντίσελντορφ στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Λούκα Γιόκιτς, ο οποίος έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα που πετυχαίνει πέντε γκολ (20 ετών και 200 ημερών).

Ο Σέρβος άσος άνοιξε λογαριασμό στο 26’ με τρομερό ακροβατικό, πετυχαίνοντας ένα από τα γκολ της σεζόν στη Γερμανία. Εννέα λεπτά μετά σκόραρε ξανά με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 55’ πέτυχε χατ-τρικ με όμορφη σεντερφορίσια κίνηση. Στο 69’ έφτασε τα τέσσερα γκολ με πλασέ εντός περιοχής ενώ στο 72’ ολοκλήρωσε το ρεσιτάλ του με σκαστή κεφαλιά διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 7-1.

Τα άλλα δύο γκολ σημείωσε ο Χάλερ (20’ πεν., 50’), ο οποίος είχε και δύο ασίστ. Αυτή ήταν η 4η διαδοχική νίκη της Άιντραχτ σ’ όλες τις διοργανώσεις, με τους Κυπελλούχους Γερμανίας να «σκαρφαλώνουν» στην 6η θέση με -4 από την κορυφή. Στον αντίποδα, η Φορτούνα πλήρωσε τα μεγάλα αμυντικά της προβλήματα και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 53’ με τον Λουκεμπάκιο. Έτσι, παρέμεινε στην τελευταία θέση με μόλις μια νίκη, αυτή απέναντι στη Χοφενχάιμ (2-1) στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.