Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ο Λεβαντόφσκι επανέφερε τη Μπάγερν στις νίκες

Μπουντεσλίγκα: Ο Λεβαντόφσκι επανέφερε τη Μπάγερν στις νίκες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2018 20:29
Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι (2 γκολ) η Μπάγερν πέρασε με 3-1 από την έδρα της Βόλφσμπουργκ και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Τέλος στη μίνι-κρίσι έβαλε η Μπάγερν. Μετά από τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη, οι Βαυαροί κέρδισαν με 3-1 την Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας και πλέον ετοιμάζονται για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αν και ο Νίκο Κόβατς άφησε στον πάγκο τους Μπόατενγκ, Ριμπερί και Μίλερ, οι πρωταθλητές Γερμανίας μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 30ο λεπτό πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Τιάγκο άφησε έξυπνα την μπαλιά του Χούμελς για τον Λεβαντόφσκι, αυτός βγήκε σε τετ-α-τετ και πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Καστέλς για το 0-1.

Ο Πολωνός φορ «χτύπησε» ξανά στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’), σκοράροντας από κοντά έπειτα από τραγικό λάθος γύρισμα του Γουίλιαμ, ο οποίος ουσιαστικά έδωσε ασίστ στον στράικερ της Μπάγερν.

Όλα έδειχναν το ματς τελείωσε όμως στο 56’ ο Ρόμπεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Μάλιστα, στο 63’ η Βόλφσμπουργκ μείωσε σε 1-2 με κοντινό πλασέ του Βέργκχορστ, όμως εννέα λεπτά μετά ο Χάμες σκόραρε με δυνατό σουτ και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.