Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέο κάζο για Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέο κάζο για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2018 18:02
Ο κατήφορος συνεχίζεται για την Ρεάλ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την Λεβάντε στο «Μπερναμπέου» και έκανε αρνητικό ρεκόρ με 481 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να βρει δίχτυα.

Ούτε η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω Nations League ήταν αρκετή για την Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να σταματήσει το αρνητικό σερί και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Μετά από την συντριβή από την Σεβίλλη (3-0), την ισοπαλία με την Ατλετικο (0-0), την ήττα από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (1-0) και την ήττα από την Αλαβές στο 90+5' (1-0), η «βασίλισσα» ηττήθηκε με 2-1 από την Λεβάντε στη Μαδρίτη και ο Χουλέν Λοπετέγκι βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Το παιχνίδι «στράβωσε» από νωρίς για τους πρωταθλητές Ευρώπης, αφού στο 7’ ο Μοράλες ξέφυγε από τον Βαράν και τσίμπησε ωραία τη μπάλα μπροστά από τον Κουρτουά για το 0-1. Έξι λεπτά μετά ο Γάλλος στόπερ έκανε χέρι στο όριο της περιοχής και ο Μαρτί με εύστοχο χτύπημα πέναλτι «έγραψε» το 0-2.

Στη συνέχεια η Ρεάλ ανέβασε την απόδοση της, είχε δύο δοκάρια (Ράμος και Μαριάνο) και αρκετές καλές στιγμές για να επιστρέψει στο ματς, όμως ο Οϊέρ ήταν εξαιρετικός, κρατώντας το μηδέν. Ο Ισπανός γκολκίπερ συνέχισε τις εντυπωσιακές επεμβάσεις και στην επανάληψη, λέγοντας «όχι» σε προσπάθειες των Μπενζεμά και Μπέιλ που πέρασαν στο ματς στο δεύτερο μέρος.

Στο 72’ ωστόσο η Ρεάλ μείωσε σε 1-2 ωραίο σουτ του Μαρσέλο, ο οποίος έβαλε τέλος στην ξηρασία της «βασίλισσας». Παρόλα αυτά η ομάδα του Λοπετέγκι δεν γλίτωσε το αρνητικό ρεκόρ με 481 αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ. Η μείωση του σκορ έδωσε περισσότερη ψυχολογία στους γηπεδούχους, όμως το 2-2 δεν έγινε ποτέ, αφού στο 76’ ο Μπενζεμά σημάδεψε το δοκάρι, το 3ο της Ρεάλ στο παιχνίδι. Το 1-2 έμεινε ως το φινάλε και οι Μαδριλένοι παραμένουν χωρίς νίκη από τις 22 Σεπτεμβρίου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.