Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ικάρντι και… ξερή η Μίλαν

Σέριε Α: Ικάρντι και… ξερή η Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2018 00:43
Με γκολ του Ικάρντι στο 90+2’ η Ίντερ κέρδισε με 1-0 την Μίλαν στο «derby della Madonnina» και πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας, την ώρα που οι «ροσονέρι» υποχώρησαν στην 12η θέση.

Την 7η διαδοχική νίκη της σ’ όλες τις διοργανώσεις πήρε η Ίντερ, επικρατώντας με 1-0 της συμπολίτισσας Μίλαν στο «Μεάτσα». Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε χωρίς τέρματα, όμως στο 90+2’ ο Ικάρντι εκμεταλλεύτηκε την τραγική έξοδο του Ντοναρούμα και χάρισε τη μεγάλη νίκη στους «νερατζούζι», που πέρασαν στην 3η θέση.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε την απόλυτη υπεροχή απέναντι σε μια Μίλαν που κατέβηκε με στόχο να μην χάσει. Ενδεικτικό ότι με εξαίρεση δύο καλά σουτ των Σούσο και Τσαλχάνογλου στο πρώτο δεκάλεπτο, οι «ροσονέρι» δεν απείλησαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στους τυπικά γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν ευκαιρίες και δοκάρι με τον Ντε Βράι (33’) για να πάνε με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Τα πράγματα δεν άλλαξαν στην επανάληψη όμως οι παίκτες της Ίντερ δεν μπορούσαν να σκοράρουν.

Όλα αυτά μέχρι το 90+2’. Ο Βεσίνο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά για τον Ικάρντι, ο οποίος ξέφυγε από τους αμυντικούς και εκμεταλλευόμενος την τραγική έξοδο του Ντοναρούμα, σκόραρε με κεφαλιά για το τελικό 1-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.