Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Ο Τζουζέπε Σανίνο νέος προπονητής του Λεβαδειακού

Ο Τζουζέπε Σανίνο νέος προπονητής του Λεβαδειακού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2018 19:58
Ο Ιταλός Τζουσέπε Σανίνο είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού.

Ο Λεβαδειακός μετράει μόλις μια νίκη στα επτά πρώτα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, απολογισμός που οδήγησε τη διοίκηση των Βοιωτών να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Άκη Μάντζιου.

Αντικαταστάτης του είναι ο Τζουσέπε Σανίνο. Ο 61χρονος Ιταλός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1996 στην Ολτρέπο και ακολούθησαν αρκετές ομάδες από τις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας.

Το 2011 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Σιένα, που είχε μόλις προβιβαστεί στην Serie A. Εκεί έμεινε ως το τέλος της σεζόν, για να ακολουθήσει η Παλέρμο (2012, 2013), η Κιέβο (2013) και στη συνέχεια η αγγλική Γουότφορντ (2013/14). Το 2014 γύρισε στην Ιταλία για την Κατάνια (2014), το 2015 προπόνησε την Κάρπι, το 2016 την Σαλερνιτάνα και τη σεζόν 2017/18 βρέθηκε στον πάγκο της Τριεστίνα.

Η ανακοίνωση των Βοιωτών:


«H Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την πρόσληψη του Ιταλού προπονητή Giusepe Sannino καθώς επίσης και του βοηθού προπονητή Jiovanni Cusatis του γυμναστή Enrico Perri και του αναλυτή Stefano Albertoli.

Επίσης στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας παραμένουν ο γυμναστής Λουκάς Λούλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Τόσκας.

Ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού έχει μεγάλη εμπειρία. Ο Giusepe Sannino έχει δουλέψει σε όλες τις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας και έχει φθάσει μέχρι τη Serie A προπονώντας ομάδες όπως η Παλέρμο και η Σιένα. Και είναι από τους λίγους Ιταλούς προπονητές που έχουν δουλέψει εκτός συνόρων (Γουότφορντ)».

Σε σχέση με τον Μάντζιο η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Λύση συνεργασίας με Μάντζιο και Χωριανόπουλο. Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασία με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο και τον βοηθό Γιώργο Χωριανόπουλο. Παράλληλα τους εύχεται καλή προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Και για τους δυο η πόρτα του Λεβαδειακού θα είναι πάντα ανοιχτή…

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.