Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόβατς: «Ξέρω τι ώθηση δίνει ο κόσμος στην ΑΕΚ»

Κόβατς: «Ξέρω τι ώθηση δίνει ο κόσμος στην ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2018 22:32
Ο Νίκο Κόβατς έπλεξε το εγκώμιο της ΆΕΚ και στάθηκε στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της, ωστόσο τόνισε πως αν η ομάδα του παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει δεν θα συναντήσει πρόβλημα. «Αμφίβολος ο Αλάμπα, ξεχώρισα τον Κλωναρίδη»

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Μπάγερν εν όψει της αυριανής (23/10) αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ:

Για το αν επηρέασαν την ομάδα τα όσα έγιναν: «Κατά τη διάρκεια της διακοπής μπορέσαμε να σκεφτούμε διάφορα και να διορθώσουμε πράγματα και καταφέραμε να κερδίσουμε τη Βόλφσμπουργκ το Σάββατο».

Για την ΑΕΚ: «Σήμερα θα παρουσιάσω σε βίντεο την ΑΕΚ. Δεν είχαμε πολύ χρόνο γι’ αυτό. Αλλά έχω ασχοληθεί με την ΑΕΚ δύο με τρεις εβδομάδες, έχω δει όλα τα σημαντικά παιχνίδια της και κυρίως τα ματς του Champions League».

Για το ματς και το αν υπάρχουν απουσίες εκτός του Ριμπερί: «Θέλουμε να κερδίσουμε, δεν θέλουμε να αφήνουμε βαθμούς. Είναι η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ για να μείνει στο παιχνίδι. Θα πρέπει να κοπιάσουμε για να πάρουμε αποτέλεσμα. Εκτός από τον Ριμπερί είναι αμφίβολος και ο Αλάμπα. Θα δούμε αν θα τα καταφέρει».

Για το αν η Μπάγερν έχει ομαδικό πνεύμα: «Η ομάδα λειτουργούσε και πριν παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Απέναντι στη Βόλφσμπουργκ μου άρεσε η ομάδα μου και κυρίως για το πάθος που έδειξαν οι παίκτες μου».

Για το αν θα παίξει ο Μίλερ: «Οι νίκες ανήκουν σε όλους, όχι μόνο σε αυτούς που αγωνίζονται. Ο Τόμας χάρηκε με τη νίκη, παρότι έπαιξαν άλλοι το Σάββατο. Το rotation αποτελεί μέρος του παιχνιδιού της Μπάγερν, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τα πλάνα μου».

Για την εξέλιξη του Ζούλε: «Είναι χαλαρός τύπος και φιλόδοξος. Είναι συγκεντρωμένος και έχει πολλές ικανότητες, ταχύτητα και δυναμική. Με την εμπειρία που θα αποκτήσει ακόμα από την Μπάγερν και την Εθνική Γερμανίας μπορεί να εξελιχθεί κι άλλο».

Για τη συμπεριφορά του προς τους δημοσιογράφους την Παρασκευή: «Δεν ήμουν ειρωνικός. Δεν επηρεάζομαι από τα δημοσιεύματα. Το καλύτερο σαν προπονητής είναι να μη διαβάζω όσα γράφονται γιατί δεν βοηθάνε και μπορούν να προκαλέσουν και ζημιά. Δεν ασχολούμαι με ό,τι γράφεται».

Για το αν τον φοβίζει κάτι από το αυριανό ματς με την ΑΕΚ: «Φόβο δεν είχα ποτέ. Σέβομαι την ΑΕΚ. Παρά τους μηδέν βαθμούς, με την υποστήριξη των οπαδών ξέρω ότι μπορεί να πάρουν ώθηση. Η ΑΕΚ δεν έχει να χάσει τίποτα, είναι τεχνικά καλή, θεωρώ τους Έλληνες παίκτες καλούς τεχνικά, αλλά αν πιάσουμε την απόδοση του Σαββάτου δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το ποιους παίκτες ξεχωρίζει από την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει πολλούς καλούς παίκτες. Είδα το ματς με την Μπενφίκα, ξεχώρισα τον Κλωναρίδη, γνωρίζω τον Λιβάια και τον έντονο χαρακτήρα του. Λυπάμαι που δεν θα παίξει. Το κλειδί είναι η ομαδικότητα και θα προσπαθήσουμε να μπλοκάρουμε την ομαδικότητα της ΑΕΚ για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.