Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκατούζο: «Είχα μεγαλύτερη πίεση στον ΟΦΗ απ ότι στη Μίλαν»

Γκατούζο: «Είχα μεγαλύτερη πίεση στον ΟΦΗ απ ότι στη Μίλαν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2018 21:12
Τα σενάρια της απόλυσης του από τον πάγκο της Μίλαν έχουν πάρει… φωτιά, ωστόσο ο Τζενάρο Γκατούζο τονίζει πως στον ΟΦΗ και την Πίζα είχε εντονότερη πίεση από ότι στους «ροσονέρι».

Η ήττα στο ντέρμπι με την Μίλαν έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Τζενάρο Γκατούζο όσον αφορά το μέλλον του στους «ροσονέρι». Ήδη στον ιταλικό Τύπο έχουν γραφτεί τα ονόματα των Ρομπέρτο Ντοναντόνι και Αντόνιο Κόντε ως πιθανοί αντικαταστάτες του, ωστόσο ο Ιταλός τονίζει πως στον ΌΦΗ και την Πίζα υπήρχε μεγαλύτερη αμφισβήτηση.

«Είμαι επαγγελματίας προπονητής, γνωρίζω ότι όταν τα αποτελέσματα δεν έρχονται, είμαι υπό αμφισβήτηση. Υπάρχει πίεση, αλλά έζησα πολύ χειρότερα στον ΟΦΗ και στην Πίζα. Είμαι προπονητής και έχω επίγνωση ότι κρίνομαι από τα αποτελέσματα. Από τότε που προπονώ την Μίλαν στην Serie A έχω χάσει μόνο 6 παιχνίδια, όμως φαίνεται πως τα έχω χάσει όλα. Πηγαίνετε να δείτε πόσα ματς έχουμε δώσει.

Είναι μέρος της δουλειάς σε αυτό τον κόσμο, εγώ οφείλω να σκέφτομαι την επόμενη ημέρα και να κατεβάζω πάντα την καλύτερη ομάδα. Δεν μπορώ να είμαι πίσω από όλους. Κάθε ημέρα μιλάω με τον Λεονάρντο και τον Μαλντίνι, συμβαίνει αρκετές φορές να μην συμφωνούμε αλλά υπάρχει σεβασμός και κοιταζόμαστε στα μάτια
.

Το ιστορικό βίντεο με το ξέσπασμα του Γκατούζο στον πάγκο του ΌΦΗ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.