Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μεσημεριανός περίπατος για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Μεσημεριανός περίπατος για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2018 17:53
Παρά την απουσία του Αζάρ η Τσέλσι διέλυσε με 4-0 την Μπέρνλι εκτός έδρας, έχοντας ευκαιρίες και δοκάρια για περισσότερα γκολ. Ρεκόρ ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Τσέλσι το παιχνίδι με την Μπέρνλι στο «Τέρφ Μουρ». Οι «μπλε» πήραν εμφατική νίκη με 4-0 και πέρασαν προσωρινά μόνοι στην 2η θέση με -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Μάλιστα, ο Μαουρίτσιο Σάρι έγινε ο πρώτος προπονητής των Λονδρέζων που μένει αήττητος στα πρώτα 10 του παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολόγιζε στον τραυματία Αζάρ ενώ στο πρώτο μισάωρο έχασε με τραυματισμό και τον Πέδρο, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Λόφτους-Τσικ. Οι «μπλε» δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα από την Μπέρνλι και στο 22’ πήραν το προβάδισμα με πλασέ του Μοράτα έπειτα από ασίστ του Μπάρκλεϊ, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα είχαν δοκάρι με σουτ του Γουίλιαν.

Μέχρι το ημίχρονο ο Μοράτα σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το ματς, κάτι που έκανε στο 57’ ο Μπάρκλεϊ με ωραίο διαγώνιο σουτ. Πέντε λεπτά μετά ο Γουίλιαν έκανε το 0-3 με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο, ενώ ακολούθησαν κι άλλες χαμένες ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Ζιρού στο 90’. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Λόφτους-Τσικ, σκοράροντας ξανά μετά το χατ-τρικ της Πέμπτης απέναντι στην ΜΠΑΤΕ. Στα αξιοσημείωτα πως η Τσέλσι είχε δύο Άγγλους σκόρερ στο ίδιο παιχνίδι μετά από πέντε χρόνια!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.