Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» την Τότεναμ και έπιασε κορυφή η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» την Τότεναμ και έπιασε κορυφή η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/10/2018 00:59
Η Μάντσεστερ Σίτι με γκολ του Μαχρέζ στο 6ο λεπτό κέρδισε με 1-0 την Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ» και έπιασε ξανά την Λίβερπουλ στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκτός τετράδας οι «πετεινοί».

Αήττητη για 16ο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με 1-0 της Τότεναμ στον κακό αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεί». Οι «πολίτες» ήταν κυρίαρχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και με τη νίκη έπιασαν ξανά την Λίβερπουλ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, οι «πετεινοί» υποχώρησαν στην 5η θέση και στο -5 από την κορυφή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προηγήθηκε στο 6ο λεπτό. Μετά από λάθος του Τρίπιερ ο Στέρλινγκ μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μαχρέζ, ο οποίος το αφιέρωσε στον Βιχάι Σριβανταναπράμπα.

Η Σίτι διατήρησε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά η Τότεναμ είχε φάσεις για να σκοράρει. Στο 23’ ο Σισοκό έφυγε ολομόναχος προς την περιοχή της Σίτι αλλά δεν πάσαρε σωστά σε κανέναν από τους Κέιν, Λαμέλα και Μόουρα, που περίμεναν να εκτελέσουν, ενώ στο 34’ ο Κέιν βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Έντερσον όμως άνοιξε το κοντρόλ και η φάση χάθηκε.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε δύο καλές στιγμές για το 2-0 με τους Αγκουέρο (8’) και Στέρλινγκ (12’), ενώ στο 28’ το σουτ του Μαχρέζ έβγαλε με τη βοήθεια του δοκαριού ο Γιορίς.

Οι «πολίτες» συνέχισαν να χάνουν φάσεις και στο δεύτερο μέρος. Στο 55ο λεπτό ο Σίλβα σπατάλησε τρομερή ευκαιρία, αφού αντί να σουτάρει εξ επαφής έδωσε στον Στέρλινγκ, ο οποίος είδε το σουτ να σταματά πάνω στον Τρίπιερ. Δύο λεπτά μετά ο Γουόκερ έκανε πολύ κακή μεταβίβαση στον Αγκουέρο, ο οποίος στο 66’ νικήθηκε από τον Γιορίς. Ο Γάλλος γκολκίπερ αντέδρασε σωστά και σε νέο σουτ του Αργεντινού στο 67’, κρατώντας το σκορ στο 0-1.

Η Τότεναμ έμεινε στο ματς και στο 80’ είχε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Ντέλε Άλι έφυγε στην κόντρα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Λαμέλα, όμως αυτός σημάδεψε το δοκάρι. Η πίεση των γηπεδούχων στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν απέδωσε καρπούς και η Σίτι έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από το Λονδίνο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.