Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Μάνος λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο 90’

Σούπερ Λιγκ: Ο Μάνος λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο 90’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2018 21:28
Με γκολ του Μάνου στο 90’ ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός «φλέρταρε» με τέταρτη διαδοχική βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο το γκολ του Μάνου στο 90ο λεπτό χάρισε στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τη νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες προβλημάτισαν ξανά με την απόδοση τους αλλά κατάφεραν να πάρουν ακόμα μια νίκη (3η διαδοχική) με γκολ στο 90’+, πιάνοντας έτσι την ΑΕΚ στην 3η θέση με 16 βαθμούς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχοντας εκτός αποστολής τους τραυματίες Γκερέρο και Χασάν, επέλεξε σχήμα χωρίς κλασσικό φορ, βάζοντας στην κορυφή τον Χριστοδουλόπουλο. Η επιλογή αυτή δεν του «βγήκε», καθώς ο Ολυμπιακός δεν είχε σημείο αναφοράς στην επίθεση και περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή. Ένα άστοχο πλασέ του Λάζαρου στο 27’ ήταν η μοναδική φάση που αξίζει να σημειωθεί από το πρώτο μέρος, αφού στον αντίποδα ο Απόλλωνας είχε απόλυτα παθητικό ρόλο (0 τελικές)

Η είσοδος του Νάτχο στο δεύτερο μέρος βοήθησε τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έπαιξαν στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους αλλά έδειξαν ξανά τη γνωστή αδυναμία στο σκοράρισμα. Ενδεικτική η φάση του 60ου λεπτού με τον Φετφατζίδη να αστοχεί μόνος του σε τετ-α-τετ με τον Χουάντερσον. Τρία λεπτά νωρίτερα ο γκολκίπερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» απέκρουσε το μακρινό σουτ του Ομάρ, ενώ στο 70’ το σουτ του Λάζαρου από το ημικύκλιο δεν βρήκε στόχο.

Το γκολ δεν έρχονταν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στο 83’ λίγο έλειψε να βρεθεί πίσω στο σκορ αλλά ο βοηθός Χριστάκογλου έκοψε με λανθασμένο οφσάιντ τον Ναδάλες, που έβγαινε σε τετ-α-τετ με τον Σα. Αυτό δεν ήταν το μοναδικό λάθος για τον συγκεκριμένο βοηθό, αφού στο πρώτο μέρος ακύρωσε με δύο ανύπαρκτα οφσάιντ ισάριθμες επιθέσεις του Ολυμπιακού.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Μαρτίνς πέρασε στο ματς και τον Μάνο, ο οποίος ήταν αυτός που έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 90ο λεπτό. Ο Χριστοδουλόπουλος πάτησε περιοχή και έκανε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στον Μάνο. Ο Έλληνας επιθετικός με πλάτη στην εστία, σήκωσε τη μπάλα με το δεξί και με ωραίο σουτ νίκησε τον Χουάντερσον, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης (75' Μάνος), Καμαρά (58' Φετφατζίδης), Ποντένσε, Φορτούνης, Ναουέλ (58' Νάτχο), Χριστοδουλόπουλος

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Ματζουράκης): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Λούκιτς, Οριουέλα, Γκίνο, Κονέ, Ντουρσο, Ακόστα (75' Ζοάο Πέδρο), Τριάδης, Σικαμπάλα (79' Ναδάλες)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.