Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σμάιχελ: «Βιχάι, άλλαξες το ποδόσφαιρο»

Σμάιχελ: «Βιχάι, άλλαξες το ποδόσφαιρο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2018 02:55
Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Κάσπερ Σμάιχελ, που ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Λέστερ που είδε τη συντριβή του ελικοπτέρου του Βιχάι Σριβανταναπράμπα, είπε το δικό του «αντίο» στον πρόεδρο των «αλεπούδων».

Τραγικό επίλογο είχε η πτώση του ελικοπτέρου έξω από το γήπεδο της Λέστερ, αφού ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Βιχάι Σριβανταναπράμπα είναι νεκρός όπως και τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στη μοιραία πτήση.

Ο Κάσπερ Σμάιχελ με συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αποχαιρετά τον Ταϊλανδό ιδιοκτήτη του συλλόγου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έδωσε ελπίδα στους πάντες πως το αδύνατο είναι πιθανό.

Αναλυτικά ο συγκινητικός φόρος τιμής του Σμάιχελ:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο συνέβη. Είμαι συντετριμμένος και λυπημένος κατάκαρδα. Απλά δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα χθες. Απλά δεν μοιάζει αληθινό.

Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια το πόσο πολλά σήμαινες για την ιστορία αυτού του συλλόγου και της πόλης του Λέστερ. Όλοι γνωρίζουμε τις επενδύσεις που κάνατε εσύ και η οικογένεια σου. Αλλά αυτό σημαίνει τόσα πολλά περισσότερα. Νοιαζόσουν βαθιά, όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά για όλη την κοινότητα. Οι ατελείωτες συνεισφορές σου στο νοσοκομείο της Λέστερ και στις φιλανθρωπικές οργανώσεις δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Ποτέ δεν έχω βρεθεί απέναντι σε έναν άνθρωπο σαν και εσένα. Τόσο σκληρά εργαζόμενο, τόσο αφοσιωμένο, τόσο παθιασμένο, τόσο ευγενικό και γενναιόδωρο στο μεγαλύτερο βαθμό. Είχες χρόνο για όλους, άγγιξες τους πάντες. Δεν είχε σημασία ποιος ήταν, είχες χρόνο για όλους. Πάντα σε θαύμαζα ως ηγέτη, πατέρα και άνδρα.Άλλαξες το ποδόσφαιρο. Για πάντα! Έδωσες ελπίδα στους πάντες ότι το απίθανο είναι πιθανό, όχι μόνο στους φιλάθλους μας, αλλά στους φιλάθλους όλου του κόσμου, σε κάθε άθλημα. Δεν είναι πολλοί που το έχουν καταφέρει αυτό.

Όταν με έφερες στην ομάδα το 2011, μου είπες ότι θα βρεθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη εξαετία και πως θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Μου έδωσες έμπνευση και πίστεψα σε σένα. Με έκανες να νιώσω ότι τίποτα δεν είναι απίθανο. Χωρίς εσένα και την οικογένεια σου, τίποτα από όσα πετύχαμε μαζί δεν θα συνέβαινε. Με έκανες να ζήσω εμπειρίες που γίνονταν μόνο στη φαντασία μου.

Κυριολεκτικά έκανες τα όνειρα μου πραγματικότητα.

Όμως, το πιο σημαντικό ήταν που ήμουν μέρος του οράματος σου. Του περιβάλλοντος που δημιούργησες. Αυτού του συλλόγου, αυτής της οικογένειας. Και όλα αυτά έγιναν χάρη σε σένα. Είμαι ευγνώμων που σε γνώρισα και μεγάλωσα κοντά σε σένα και την σπουδαία οικογένεια σου. Για όλες τις ιδιωτικές στιγμές και τις εμπειρίες που είχα μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο. Μου ραγίζει η καρδιά να ξέρω ότι δεν θα σε δω ποτέ ξανά στα αποδυτήρια, που ερχόμουν πριν το ζέσταμα και μιλούσαμε για τα πάντα. Που δεν θα είσαι εκεί να περνάς καλά και να γελάς με τα παιδιά. Που δεν θα βλέπουμε το μεταδοτικό χαμόγελο και τον ενθουσιασμό σου που το μετέφερες σε όλους όσους ερχόσουν σε επαφή.

Πλέον έχουμε την ευθύνη ως σύλλογος, ως παίκτες και ως οπαδοί να σε τιμήσουμε. Ως μέλη της οικογένειας που δημιούργησες. Θα παραμείνουμε μαζί και θα στηρίξουμε τους κοντινούς σου ανθρώπους σε αυτή την αποτρόπαια στιγμή.

Είχες όραμα για αυτόν τον σύλλογο. Ήθελες τα πάντα για μας. Δεν υπήρχε απολύτως τίποτα που δεν μπορούσες να κάνεις για μας. Ήσουν τόσο παθιασμένος. Πρέπει να τιμήσουμε την κληρονομιά σου στο γήπεδο και να παραμείνουμε το στενό δεμένο οικογενειακό κλαμπ όπως το έχτισες.

Δεν θα μάθεις ποτέ πόσα πολλά σήμαινες για μένα και την οικογένεια μου.

Είμαι αληθινά ευγνώμων και προνομιούχος που ήμουν ένα μικρό μέρος της ζωής σου.

#TheBoss

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.