Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Μπαρτσελόνα έριξε πεντάρα στην Ρεάλ!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Μπαρτσελόνα έριξε πεντάρα στην Ρεάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2018 19:06
Τι κι αν έλειπε ο Μέσι; Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-1 την Ρεάλ στο «Καμπ Νου» έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (30’, 75’, 83’). Κουτίνιο (11’) και Βιδάλ (87’) τα άλλα γκολ των Καταλανών, μείωσε με Μαρσέλο (51’) η «βασίλισσα» που κατέρρευσε.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ρεάλ του Λοπετέγκι. Οι Καταλανοί ισοπέδωσαν με 5-1 τους Μαδριλένους» στο «Καμπ Νου» και πέρασαν ξανά στην 1η θέση την ώρα που η «βασίλισσα» βρίσκεται πλέον στην 9η και στο -7 από την κορυφή.

Ο τραυματίας Λιονέλ Μέσι βρίσκονταν στις εξέδρες του «Καμπ Νου» ωστόσο αυτό δεν πτόησε την Μπαρτσελόνα, που προηγήθηκε με το… καλημέρα στο ματς. Ο Ράκιτιτς βρήκε με ωραία μπαλιά τον Άλμπα, αυτός απέφυγε τον Νάτσο και έσπασε τη μπάλα στον Κουτίνιο, ο οποίος με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 1-0. Στα αξιοσημείωτα πως οι παίκτες του Βαλβέρδε άλλαξαν 30 πάσες (ρεκόρ σε «κλάσικο») προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Οι Καταλανοί συνέχισαν να πιέζουν, είχαν καλή στιγμή στο 19’ με σουτ του Αρτούρ και στο 30’ ο Σουάρες κέρδισε πέναλτι (δόθηκε μετά από χρήση VAR) μετά από μαρκάρισμα του Βαράν. Ο Ουρουγουανός ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Η Ρεάλ δεν ήταν απειλητική στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Λοπετέγκι πέρασε στο ματς τον Βάθκεθ αντί του Βαράν δίνοντας στον Καζεμίρο ρόλο 3ο στόπερ. Η «βασίλισσα» μπήκε μεταμορφωμένη στο δεύτερο μέρος και στο 51’ μείωσε σε 2-1 με σουτ του Μαρσέλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα των «μπλαουγκράνα».

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 56’ είχαν δοκάρι με σουτ του Μόντριτς από θέση βολής. Η Μπαρτσελόνα απάντησε στα δοκάρια στο 61’ με σουτ του Σουάρες, ενώ στο 68’ ο Μπενζεμά πήρε την κεφαλιά ανάμεσα σε Πικέ και Σέρχι Ρομπέρτο όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε άντεξε την πίεση και στο 75’ πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε τρομερή κεφαλιά του Σουάρες. Μετά το 3-1 η Ρεάλ κατέρρευσε και η Μπαρτσελόνα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Στο 83’ ο Σουάρες νίκησε σε τετ-α-τετ τον Κουρτουά (9 γκολ σε 11 ματς σε κλάσικο) μετά από ασίστ του Σέρχι Ρομπέρτο ενώ στο 87’ ο νεοεισελθόντας Βιδάλ σκόραρε με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ντεμπελέ. Στο 90’ ο Κουρτουά πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση σε προσπάθεια του Σουάρες για το καρέ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπενζεμά αστόχησε από πλεονεκτική θέση με αποτέλεσμα το 5-1 να μείνει ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.